Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ohm (HEADSET)

1 490,00 1 49000 Veil. pris 1 990,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.

Beyerdynamic DT990 PRO 250 Ohm

Åpen, dynamisk hodetelefon for studiobruk. På grunn av den lette membranen kan man oppnå en lydgjengivelse av utmerket kvalitet. Den robuste designen med en hodebøyle med fjærstål sikrer en sikker passform og vil tåle alle utfordringer. En myk hodebøyle og øreputer sikrer høy komfort i lange perioder. Egner seg ikke til bruk med mobiltelefoner.

DT 990 PRO - STUDIOLEGENDEN

Den sanne studioklassikeren. Men den er ikke bare populær blant profesjonelle.

I flere tiår nå har profesjonelle brukere verden over satt sin lit til Beyerdynamics klassiske serie: DT 770/880/990 PRO. Disse studiohodetelefonene fastsetter referansepunktene for andre hodetelefoner. De finnes i tre forskjellige modeller og kan skilte med ekstremt detaljert oppløsning og en svært transparent lyd.

DT 990 PRO-hodetelefonene er seriens modell med åpen bakdel og tilbyr imponerende romslighet.

STANDARDEN FOR STUDIOLYD

Disse studiohodetelefone med åpen bakdel er et pålitelig verktøy for enhver lydentusiast. Det brede stereobildet og tredimensjonal lydgjengivelse gjør BEYERDYNAMIC DT 990 PRO-hodetelefonene til en lojal følgesvenn for produsenter. Fremragende tonedybde sikrer at selv små endringer i posisjoneringen av den akustiske kilden kan oppfattes når man mikser.

UTROLIG ROMSLIGHET

De øreomsluttende hodetelefonene med åpen bakdel sørger for enestående romslighet og detaljert tonedybde. Den milde bassen og diskantforsterkningen sikrer en behagelig lyd. Bassen er ikke fremhevet for mye, men i stedet presis, og diskantforsterkningen er kraftfullt til stede uten å høres for skarp ut.

EKSTREM KOMFORT

Den ensidige kabelen gjør at man kan ta på og av hodetelefonene mange ganger uten at kablene floker seg, og myke, justerbare øreklokker sørger for ekstra komfort. Den robuste hodebøylen med fjærstål sørger for at hodetelefonene også tilbyr en sikker passform.

PRODUSERT I TYSKLAND

Som med alle BEYERDYNAMICs hodetelefoner for bruk i profesjonelle studioer er DT 990 PRO-hodetelefonene håndlaget i Tyskland. Materialene og komponentene som brukes er laget for hånd og kan skiftes ut dersom det er nødvendig.

Spesifikasjoner og medfølgende tilbehør:

  • Åpne diffusfelt-hodetelefoner for studiobruk
  • 250 ohm
  • Proffversjonen av den prisbelønte og populære «DT 990»
  • Ekstremt lett membran for suveren impulsytelse
  • Utmerket lydgjengivelse
  • Robust konstruksjon som er lett å vedlikeholde der alle deler er utskiftbare
  • 3 m sammenrullet kabel (ensidig)
  • Inkludert pose med trekksnor

Bilder

Produktfakta

Format MERCH Bestillingsnummer 29110
Serie Beyerdynamic

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i