Bose SoundLink Around-ear II Wireless headphones - White (HEADSET)

2 190,00 2 19000 Veil. pris 2 399,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.

Trådløs frihet møter enestående lyd

Frihet. Brukervennlighet. Fordelene med trådløse hodetelefoner. Bose gir deg en bedre trådløs opplevelse over hele linjen. Dyp, oppslukende lyd ved alle lydnivåer. Klarere lyd i begge endene av samtalen. Sømløst bytte mellom to tilkoblede Bluetooth®-enheter gjør at du aldri går glipp av en eneste telefonsamtale eller scene fra filmen du ser på. Les videre og finn ut mer om hvorfor disse trådløse hodetelefonene har den beste lyden.

•Eksklusiv teknologi gir dyp, oppslukende lyd til musikken

•Klar, naturlig lyd på begge sidene av samtalen – selv i vindfulle og bråkete omgivelser

•Bytt enkelt mellom to tilkoblede Bluetooth®-enheter (for eksempel smarttelefoner og nettbrett)

•Opptil 15 timers spilletid med oppladbart litium-ion-batteri

•Lettere og mer komfortable enn tilsvarende trådløse hodetelefoner

Uovertruffen lyd

En god lytteopplevelse med trådløse hodetelefoner starter med det du hører. Og SoundLink® around-ear wireless headphones har enestående lyd som er den beste i sin klasse. En kombinasjon av TriPort®-teknologi og Active EQ gir klar og kraftig lyd ved alle lydnivåer. Slik at du kan la deg bevege av musikken mens du beveger deg i takt med den – uten kabelkrøll.

Klarere samtaler

Disse allsidige hodetelefonene er også utviklet for å gjøre samtalene dine så gode som mulig. Et avansert mikrofonsystem med HD Voice og tilpassbar lydjustering gir tydelige samtaler selv i vindfulle og bråkete omgivelser. Og en forbedret sidetone gjør at stemmen din høres mer naturlig ut, som om du ikke har på deg hodetelefoner.

Enkel tilkobling. Sømløs bytting.

Den nyeste Bluetooth®-teknologien gjør at du enkelt kan koble til mobile enheter med sømløs lyd- og bildesynkronisering. Og du kan være tilkoblet – og bytte mellom – to enheter samtidig. Slik at hvis du ser en video på iPad-en og du blir oppringt på iPhone-en, pauser hodetelefonene automatisk videoen og tar imot anropet for deg. Når du avslutter telefonsamtalen, gjenopptar hodetelefonene automatisk videoen slik at du kan fortsette å se.

Komfort og holdbarhet

Hodetelefonene er utviklet for den travle hverdagen din med støtbestandige materialer, glassfylt nylon og korrosjonsbestandig rustfritt stål. Med myke øreputer og et formet hodebånd er de lettere og mer komfortable enn andre sammenlignbare trådløse hodetelefoner, slik at du kan bruke dem hele dagen. Når du er ferdig med å lytte, kan du legge dem sammen for oppbevaring i det kompakte og matchende etuiet.

Trådløs rekkevidde:

•opptil 9 m

Ladetid:

•3 timers full opplading gir 15 timers spilletid (15 minutters rask opplading gir 2 timers spilletid)

I esken:

•SoundLink® around-ear wireless headphones II

•USB-ladekabel

•Ekstra lydkabel

•Bæreveske

Bilder

Produktfakta

Format MERCH Bestillingsnummer 741158-0020
Serie Bose