Sony H.ear On 2 Wireless Noise Cancelling Headphones - Green (HEADSET)

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
  • «En lavere pris gjør at den ellers påkostede h.ear One 2 plutselig er et virkelig kupp.» - Best i test, 6 av 6 stjerner. Lyd & Bilde, februar 2019.
  • «I denne testen er imidlertid valget enkelt: Sony stikker av med seieren.» Best i test TEK.NO, mai 2018

Kvalitet, stil, komfort. Uten støy.

WH-H900 er et par trådløse hodetelefoner som setter lyd og stil i fokus. Med støyreduksjon, høytoppløst lyd og et moderne design vil du alltid ha med deg dine hodetelefoner fra Sony. Med digital støyreduksjon blir det en drøm å pendle. Utmerkede 28 timers batteritid gjør at du sjelden må lade og går du tom for strøm lytter du videre med kabel som følger med.

Berøringskontrollene gjør det enkelt å styre avspillingen

Bare trykk på kontrollpanelet på høyre side for å stanse, starte eller hoppe over spor, justere volum eller aktivere smarttelefonens stemmekommando.

Optimalisert for Google Assistant

Har du Google Assistant-appen på din enhet kan h.ear on 2 Wireless NC optimaliseres for dette med en oppdatering. Still spørsmål og be den gjøre ting. Dette er din personlige Google-søkemotor, og den er alltid klar for å hjelpe deg.

Trådløs lyd som imponerer

Med Bluetooth og NFC blir det enkelt å høre på musikk trådløst. Du slipper kabler som er i veien og kan heller nyte total frihet. Du får ypperlig lydkvalitet takket være LDAC-teknologi som sender tre ganger så mye data som vanlig Bluetooth-lyd.

Digital støyreduksjon

Digital støyreduksjon reduserer ulike typer støy fra omgivelsene når du lytter til musikk. To mikrofoner er innebygd i hodetelefonene – én utvendig og én inne i huset – og de samarbeider med den digitale støyreduksjonen for å fjerne uønsket lyd.

Hi-Res Audio

Hodetelefonene passer perfekt til dagens tilbud av musikk, inklusive høyoppløselige(HD) musikkfiler. Hodetelefonene har et utrolig bredt frekvensområde så uansett hvilken sjanger du foretrekker vil Sony WH-H900N alltid kunne gjengi musikken din best mulig.

Mikrofon og fjernkontroll

Med innebygd mikrofon og fjernkontroll på øreklokkene kan du svare på telefonsamtaler som kommer inn på mobilen din eller styre spilling av musikk.

Finjuster innstillingene fra telefonen

Med Sony | Headphones Connect-appen kan du justere musikken etter egne preferanser ved å velge forhåndsinnstillinger eller tilpasse equaliseren. Du kan også velge en forhåndsinnstilling for omgivelseslyden for å velge mellom klubb-, hall-, arena- eller utendørsaktig lyd.

Video

Bilder

Produktfakta

Format MERCH Bestillingsnummer WHH900NG.CE7
Serie Sony, Sony h.ear on 2 Wireless Noise Cancelling

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også