Inngår i kampanje

Sony MDR-1000X Wireless Noise Cancelling Headphones – Black (HEADSET)

2 690,00 2 69000 Veil. pris 4 290,00
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer

Eksepsjonell støyreduksjon – Trådløst.

Elegante hodetelefoner med industriledende aktiv støyreduksjon med flere innstillingsmuligheter, berøringspanel på utsiden av klokken for å enkelt styre din musikk og trådløs lyd av ypperste kvalitet med LDAC. Alt med hele 20 timers batteritid.

Sense Engine – Hør det du vil og ingenting annet

Med Personal NC Optimiser sendes et testsignal ut av hodetelefonen for å analysere akkurat din øreform, hodetelefonen tilpasser så støyreduksjonen så den er optimal for deg. Støyreduksjonen kan stilles inn til å stenge alt ute, slippe inn stemmer, slippe inn bakgrunnslyder eller du kan velge å skru støyreduksjonen helt av. Med Quick Attention funksjonen kan du legge hånden på høyre klokke og lyden skrus umiddelbart ned slik at du hører som normalt uten av ta av deg hodetelefonene.

Brukervennlighet

Alle de viktigste funksjonene styrer du med berøringspanelet på høyre klokke. Sveip opp eller ned for å justere volum, sveip frem eller tilbake for å bytte sang, tapp en gang for pause og en gang for play. Svært enkelt og du trenger ikke bruke tid på å finne riktig knapp.

Trådløs lytting av høy kvalitet med LDAC

LDAC overfører omtrent tre ganger mer data (ved maks. overføringshastighet på 990 kbps) enn vanlig Bluetooth®-lyd, noe som gjør at du kan lytte til innhold i høyoppløselig lyd med enestående lydkvalitet som nærmer seg høyoppløselig lyd.

Batteritid

Med inntil 20 timers batteritid med støyreduksjon eller 22 timer uten slipper du å bekymre deg for å gå tom for strøm, disse hodetelefonene holder for selv de lengste flyreiser. Tar du de av hodet skrur de seg av etter noen minutter for å spare batteri. Batteriet lades opp på 4 timer.

Video

Bilder

Produktfakta

Utgitt 2016 Format MERCH
Leverandør Sony Europe Limited (Sony Nordic Norway) Bestillingsnummer MDR1000XB.CE7
Serie Sony

Anmeldelser

Andre produkter i samme serie