Sennheiser - PXC 550 Wireless Noise Cancelling Headphones (HEADSET)

2 790,00 2 79000 Veil. pris 3 590,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.

PXC 550 Wireless Noise Cancelling Headphones

Du har reist mye, på alle slags klasser, men ingenting kan sammenlignes med opplevelsen av å reise med PXC 550 Wireless. Du er på farten, men holder alltid kontakten. Når du beveger deg mellom ulike steder, er PXC 550 Wireless en ideell følgesvenn som holder deg både påkoplet og komfortabel.

Gjør om på reisen din. Oppgrader til første klasse.

Lydsporet til reisen blir plutselig mer innholdsrikt og altoppslukende. PXC 550 Wireless er utviklet av de ledende innenfor lyd, som kontinuerlig har satt trendene i denne bransjen i mer enn 70 år: Sennheiser. Så det er ingen kompromisser med lyden: Den er dyp, skarp, autentisk og kraftig uansett volum. Med sin eksepsjonelt høye kvalitet vil PXC 550 Wireless sørge for at favorittalbumet eller favorittfilmen får liv.

Nyt din egen lyd-lounge

Verden kan være et støyende sted. Med PXC 550 Wireless kan du bare stenge støyen ute. Sennheisers NoiseGard™ Hybrid adaptive støykansellering skaper et eget lytterom for deg, selv i de mest kaotiske omgivelser: Jo høyere støyen rundt deg er, jo mer blir den kansellert. Slik får du en mest mulig komfortabel lytteopplevelse. PXC 550 Wireless har ekstraordinært lang levetid på batteriene: opptil 30 timer* ved kontinuerlig bruk. Det betyr at du kan reise jorda rundt på én lading uten å måtte forlate din private lyd-lounge.

Et smart trekk: Velg bevegelsesfrihet

Både det å reise og musikken oppleves best når du kan bevege deg fritt. PXC 550 Wireless lar deg gjøre nettopp det. I stedet for kabel har den noen av de fineste og mest vellydende løsningene innenfor hi-tech overføring. Hodesettet med Near Field Communication (NFC) muliggjør sammenkopling av PXC 550 Wireless med den aktuelle mobilenheten, noe som er akkurat like kult som å lytte til den. PXC 550 Wireless kan imidlertid også brukes med den medfølgende kabelen.

Styr kommunikasjonssenteret ditt på en intuitiv måte

PXC 550 Wireless gir uovertruffen taletydelighet for både privat- og forretningssamtaler. Den identifiserer og filtrerer ut all bakgrunnsstøy. Alt du sier, oppfattes perfekt i den andre enden av linjen, uavhengig av hvor hektisk og urolig det er rundt deg. Berøringsfølsomme styreflater er plassert på øreklokkene for betjening av kommunikasjonssenteret. På den måten blir styringen av lyden naturlig og intuitiv.

Opplev hvordan komfort ser ut

PXC 550 Wireless er en av de letteste hodetelefonene i bransjen, og er designet for de virkelig lange lytteøktene og med en ytterst transportabel innpakning. For å garantere best mulig passform har vi målt hundrevis av ører og designet hodetelefonen i henhold til disse med den totale størrelsen, den spesielle formen på øreputene og hodebøylens konstruksjon. Den sammenfoldbare rammen gjør at man diskret kan pakke den sammen i det stilige, kompakte reiseetuiet. Overlegen komfort og ledende design i sin klasse: det beste fra begge verdener.

Video

Bilder

Produktfakta

Format MERCH Bestillingsnummer 506514
Serie Sennheiser