Bose Home Speaker 500 - Black (HØYTTALER)

4 990,00 4 99000
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
  • «..fantastisk lyd med masse trøkk» 9 av 10 digi.no
  • «Topp lyd fra liten og plasseringsvennlig høyttaler» 8 av 10 TEK.NO

VEGG-TIL-VEGG-STEREOLYD FRA EN ENKELT HØYTTALER.

I Bose Home Speaker 500 er det to tilpassede elementer som peker i motsatte retninger for å få lyden til å reflektere fra veggene. Resultatet? Et lydbilde som er bredere enn noen annen smarthøyttaler, kraftig nok til å fylle rommet med en forbløffende stereoytelse.

KONTROLL ER ENKELT.

Bose legger mye vekt på å gjøre det enkelt å styre musikken slik du vil. Spill av eller sett på pause ved å trykke på toppkontrollene, eller administrer alt fra den intuitive Bose Music-appen. Du kan angi opptil seks forskjellige forhåndsinnstillinger for spillelister, Internett-radiostasjoner med mer, så dine favoritter er bare et tastetrykk unna.

MUSIKK SLIK DU VIL HØRE DEN.

Når det kommer til det du vil høre, har du så mange alternativer. Spill av dine favorittmusikktjenester over et Wi-Fi-nettverk, for eksempel Spotify® eller Deezer, med et enkelt tastetrykk. Eller du kan bruke en Bluetooth-tilkobling til å spille noe fra en telefon eller nettbrett. Og Apple AirPlay 2 kommer i begynnelsen av 2019.

TA KONTROLL OVER LYTTEOPPLEVELSEN.

Med Bose Music-appen kan du enkelt bla gjennom all musikken på ett sted og sømløst hoppe mellom stasjoner, spillelister og tjenester. I tillegg er det en annen enkel måte å kontrollere Bose Home Speaker 500 på. Det er enkelt å sette opp forhåndsinnstillinger med appen, slik at musikken du er glad i kun er ett tastetrykk unna. Og flere brukere kan tilpasse sin egen opplevelse og sitt eget innhold.

FØRSTEKLASSES DESIGN, BÅDE PÅ INNSIDEN OG UTSIDEN.

Home Speaker 500 ser og høres like bra ut som den ser ut. Et sømløst anodisert aluminiumskabinett gir høyttaleren et raffinert utseende som er perfekt for ethvert rom. Den blir bedre hele tiden også. Fremtidige programvareoppdateringer legger til nye funksjoner – som integrert talekontroll fra Amazon Alexa når det blir tilgjengelig i regionen din.

BLI KJENT MED DEN NYE BOSE-SERIEN.

Bose Home Speaker 500 er en del av en ny serie av smarthøyttalere og lydmoduler. Kontroll er enkelt med Bose Music-appen, som lar deg styre alt rett fra telefonen din. Gi liv til all underholdningen din – musikk, filmer og TV – i hvilket rom du vil.

Video

Bilder

Produktfakta

Format MERCH Bestillingsnummer 795345-2100
Serie Bose, Høyttalere - til hjemmet, Smarthøyttalere