Sony SRS-XB31 – Red (HØYTTALER)

1 390,00 1 39000 Veil. pris 1 690,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager

Festivalstemning, når og hvor som helst

Med EXTRA BASS™, festlys, høyttalere som kopierer lyden fra livemusikk, og morsomme funksjoner som får festen i gang, får du følelsen av å være på en musikkfestival, uansett tid og sted.

Lys opp selskapet

Festen blir ikke morsom uten festlys. SRS-XB31 har blinkende lys i flere farger som synkroniseres med rytmen, inkludert et blinkende strobelys og nye lys rundt høyttalerne. Lyseffektene kan skrus av.

Gjør festen enda bedre med Party Booster

Bare trykk på høyttaleren på ulike steder for å få ulike lyder – som lyd fra scratching, skarptrommer, stortrommer og kubjeller. Styr volumet med kraft, trykk forsiktig på høyttaleren for en dempet lyd, eller gi den et realt slag for å få høy lyd.

Få heftig festlyd med trådløs Party Chain

Lytt til den samme sangen med Wireless Party Chain. Koble til opptil 100 trådløse høyttalere via BLUETOOTH®-teknologi, og synkroniser musikken og lysene, slik at alle danser til samme låt. 

Styr festen med Sony | Music Center-appen

Styr festen fra dansegulvet med Sony | Music Center-appen. Velg favorittspillelistene dine, sett neste sang i kø, bytt lysmønster og endre lydmodi.

Kan vaskes og er helt vanntett

IP67-klassifiseringen gjør også at høyttaleren kan senkes ned i vann, og takket være materialet av høy kvalitet som kun produseres i Japan, er det ikke noe problem å vaske den.

Helt rustbestandig

SRS-XB31 er helt rustbestandig, så den ser ikke bare bra ut, du kan også miste den i sjøen uten problemer.

Helt støvtett

IP67-klassifiseringen gjør at du kan ta med deg høyttaleren på stranden, i skogen, ørkenen eller hvor du vil – SRS-XB31 fortsetter å spille av musikk, uansett hvor støvete overflaten er.

Tåler fall på opptil 1,2 m

Systemet har bestått falltesten fra 1,22 m på 5 cm tykt kryssfinér i samsvar med MIL-STD 810 F Method 516.5-Shock.

Varer hele dagen

En batterilevetid på 24 timer gjør at SRS-XB31 kan feste lengre enn deg.

Video

Bilder

Produktfakta

Format HØYTTALER Bestillingsnummer SRSXB31R.CE7
Serie Høyttalere - til å ta med

Anmeldelser