Bose Noise-masking Sleepbuds - ørepropper for å sove (STØYMASKERING)

2 990,00 2 99000
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer

Bose ørepropper for bedre søvn

Vi har alle vært der. De nettene du bare ikke får sove fordi irriterende lyder – som snorking, trafikk og støyende naboer – holder deg våken. Så Bose bestemte seg for å gjøre noe med det – ved å skape ørepropper med innebygget teknologi for støymaskering. Disse små, virkelig trådløse øreproppene er utformet for komfort og leverer unikt utviklede lyder som maskerer uønsket støy og dysser deg i søvn. Slik at du kan våkne opplagt og klar for en ny dag.

Bose Sleepbuds

BEROLIGENDE LYDER

Bose sleepbuds er utformet for å hjelpe deg å sove. I stedet for å strømme musikk gir de deg beroligende lyder som dekker over uønsket støy og hjelper deg med å sovne. Velg mellom ti forhåndsinnlastede beroligende lyder, noen optimalisert for støymaskering og andre for avslapning.

Bose Sleepbuds

HELT TRÅDLØSE

Fullstendig trådløse ørepropper uten ledninger slik at du kan bevege deg fritt gjennom natten.

Bose Sleepbuds

KOMFORTABLE/SIKRE

Den lille øreproppmodulen og de myke StayHear+ Sleep-tuppene (i tre størrelser, S/M/L) er utformet for de som sover på siden, og de som vrir seg i søvne. De passer komfortabelt i øret for å gi en god natts søvn.

Bose Sleepbuds

LADEETUI

Det medfølgende ladeetuiet er et praktisk sted å oppbevare og beskytte øreproppene på når de ikke er i bruk. Etuiet gir også én ekstra fullading når det er frakoblet, noe som er perfekt i forbindelse med reiser.

Bose Sleepbuds

OPPLADBARE BATTERIER

De oppladbare sølvsinkmikrobatteriene gir opptil 16 timers bruk med én lading.

Bose Sleepbuds

ALARMER SOM VEKKER DEG

Med Bose Sleep-appen kan du angi alarmer som bare du kan høre, slik at du ikke forstyrrer personen som sover ved siden av deg.

En bedre løsning for uønskede lyder.

I stedet for å strømme musikk leverer Bose sleepbuds beroligende lyder som demper uønsket støy om natten. Og selv om Bose er de første til å anbefale bruk av aktiv støydemping, har de oppdaget at når det kommer til søvn, er støymaskerende teknologi en bedre løsning for de lydene som holder deg våken – spesielt stemmebaserte frekvenser. Slik at det eneste du hører, er en beroligende lyd som hjelper deg med å sovne.

Én app for bedre hvile

Det å sovne er vanskelig nok. Så Bose utformet Bose Sleep-appen for å gjøre den enkel å sette opp og tilpasse innstillingene dine for søvn. Bare last ned appen, velg en beroligende lyd, angi volumnivå, og velg hvor lenge du vil bruke øreproppene i løpet av natten. Bruk de samme innstillingene hver natt, eller eksperimenter med forskjellige muligheter for å finne det som funker for deg.

Søvn har aldri hørtes bedre ut

Nyt rytmen av rullende bølger som slår mot stranden. La deg dysse i søvn av raslende løv. Føl den knitrende kosen av et leirbål og sirissenes kveldsserenade. Velg én av ti forhåndsinnlastede beroligende lyder som har blitt valgt ut og testet for å gi den meste effektive støymaskeringen og avslappende opplevelsen. Og fordi vi alltid jobber for å gi deg den beste mulige opplevelsen, vil flere beroligende lyder være tilgjengelige gjennom programvareoppdateringer i fremtiden.

Komfortabel og bekvem

Ingen ører er like. Så for å passe flest mulig øreformer og -størrelser, og for å inkludere de som sover på siden, tok Bose resultater av tredimensjonale skanninger av ørets geometri og brukte dem til å lage en liten øreproppmodul som knapt er større enn en ert. Øreproppene kommer med StayHear+ Sleep-propper i tre størrelser (S/M/L) og er utformet med en bevegelig finne som passer til den øvre kanten på øret. Så bare trykk deg ned i puten. Krøll deg sammen på siden. Eller strekk deg ut og ta hele dynen. Øreproppene passer behagelig og perfekt hele natten lang.

Mye mer enn et etui

Kombinasjonsetuiet for oppbevaring og lading beskytter og lader øreproppene når de ikke er i bruk. Det er magnetisert slik at øreproppene holder seg på plass mens de lades. Og når de ikke er plugget inn, leverer ladeetuiet også én ekstra fullading, perfekt for når du er på farten.

Målet? Din beste natts søvn noensinne.

Vi trenger søvn for å føle oss bra, holde oss friske og oppnå vårt fulle potensiale. Men flere og flere sliter med å oppfylle minimumskravene for hvile. Så Bose kombinerte sin kunnskap om lydbehandling, evnen til å lage liten elektronikk og kunnskapen om å utforme behagelige ørepropper for å hjelpe deg å ta tilbake den søvnen du fortjener.

I ESKEN: 

Bose noise-masking sleepbuds™

Lade-/oppbevaringsetui

Tre par StayHear+ Sleep-propper (S, M, L)

Vegglader

USB-kabel

Reiseveske med snor

Ytterligere detaljer: 

Oppladbart sølvsinkbatteri

Ladetid: Opptil åtte timer for ørepropper

Batterilevetid: Opptil 16 timer per fullstendige lading.

Ladeetui: Opptil 3 timers ladetid

 

 

Video

Bilder

Produktfakta

Utgitt 2018 Format MERCH
Bestillingsnummer 785593-0020

Anmeldelser