Geneva Classic M - Black (HØYTTALER M/DAB+)

4 990,00 4 99000
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.

Geneva Classic M er et mellomstort og lekkert trådløst stereoanlegg med svært god lyd. I tillegg til å strømme trådløst fra din telefon eller nettbrett får du en FM/DAB+radio av ypperste kvalitet. Til tross for sin beskjedne størrelse spiller Classic M som en mye større høyttaler, et perfekt produkt for de som er opptatt av både utseende og kvalitet. Perfekt i middels store rom og små stuer.

Enkel betjening

Anlegget kan betjenes med den medfølgende fjernkontrollen eller direkte på Geneva systemet via de lekre og brukervennlige touch kontrollene. Touch knappene går i ett med overflaten og lyser opp når du betjener apparatet. Et diskret men tydelig display bak gitteret i front viser deg volum, avspillingskilde, radiokanal eller klokke.

Lydkvalitet

Geneva Classic M er en oppgradert utgave av kritikerroste Model M med en forbedret forsterker og ny bassrefleksport. Høyttaleren har to lydkanaler i en boks og klarer ved bruk av avanserte algoritmer å reprodusere ekte stereolyd til tross for at høyttalerelementene sitter i samme kabinett. Geneva Classic M leverer topp lydkvalitet uansett om det er krystallklar DAB+, strømming fra din telefon eller nettbrett, eller om du kobler til en annen ekstern lydkilde (TV, platespiller, datamaskin etc)

Design

Som vanlig for Geneva er kvalitetsfølelsen høy. Kabinettet er solid og robust, diskret plassert display og touch kontroller på toppen bidrar til at Classic M er en av de lekreste høyttalerene/DAB-radioene på markedet. Finnes i Valnøtt eller høyglanset lakk (svart, hvit eller rød)

Spec:

          Trådløs lyd via Bluetooth

          DAB+/FM-radio

          Fjernkontroll

          3,5 mm linjeinngang

          6 forhåndsinnstillinger

          Vekking med alarm eller radio

          2 x 1" diskant og 2 x 4" basselement

          4 stk kraftige klasse A/B forsterkere med DSP og separate lydkammere

          40Hz – 20kHz

          Vekt: 6.8 kg

          Dimensjoner: 24 x 36.6 x 19.7 cm

Bilder

Produktfakta

Format MERCH Bestillingsnummer 30603018
Serie Geneva, Høyttalere - til hjemmet