Pure C-D4 BT (FM/DAB+/Bluetooth/CD-spiller)

3 490,00 3 49000
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.

Pure Evoke DAB+/FM/BT/CD-spiller

DAB+/FM-radioen Pure Evoke C-D4 med fjernkontroll er en kompakt liten musikkboks i nydelig design i tre, som leverer alt du trenger i musikkveien. Du kan lytte til digital radio, dine egne spillelister - enten gjennom AUX-inngangen eller trådløst over Bluetooth - spille CD-er, eller bruke den som vekkerklokke om morgenen. Evoke C-D4 er spesielt designet for å gi en strålende musikkopplevelse. Høyttaleren, som har en effekt på 4,3 Watt, kombineres med smart oppbygging og lydstyring, slik at både radiostemmer og musikk høres fantastisk ut.

Overlegen lydkvalitet

Pure Evoke C-D4 bruker førsteklasses teknologi for å gi best mulig lydopplevelse. De to høyttalerene drives av to kanaler med kraftig klasse D-forsterking, slik at du får stereolyd i øverste klasse. Baksiden av det harde dekselet og akustikkporten er designet slik at du får god lydkvalitet uansett hvor du plasserer radioen, om det så er inntil en vegg, på et skrivebord, eller på en hylle.

DAB og DAB+ digital radio

Denne digitale radioen fra Pure gir deg et enormt utvalg av radiokanaler i deltaljert kvalitetslyd, slik at du kan nyte dine favorittradiostasjoner. Du kan velge finne stasjonen etter stasjonsnavnet, takket være den godt opplyste skjermen som gir deg all informasjonen du trenger. Radioen er Digital Tick-godkjent, slik at du er sikker på at du er klar for en hverdag uten FM-nett.

Bluetooth-tilkobling

Du kan bruke Evoke C-D4 som en trådløs høyttaler og spille din egen musikk. Det er lett å koble til og styre musikken fra din bærbare PC, smarttelefon eller nettbrett, slik at du kan nyte ikke bare spillelistene dine, men også TV-programmer, filmer, spill og musikkapper med fantastisk lyd.

Ta den med på terrassen

Evoke C-D4 kan brukes med den medfølgende strømforsyningen eller vanlige alkaliske AA-batterier som gjør radioen din mer mobil.

20 lagrede stasjoner: Gled deg over 20 lagrede stasjoner, slik at du slipper å lete etter rett stasjon hver gang du ønsker å bytte.

Klokke, vekkerklokke og slumrefunksjon: Radioen har integrert vekkerklokke, slik at du alltid våkner i tide, enten til lyden av din favorittradiokanal, eller til vanlig alarm. Og når vekkerklokken ringer, er det bare å trykke på slumre-knappen for et par ekstra minutters søvn.

Inkludert:
- Pure Evoke C-D4 BT
- Strømforsyning
- Hurtigoppstartsguide
- Fjernkontroll

Bilder

Produktfakta

Format MERCH Bestillingsnummer 504266