Sony BDP-S7200 - Blu-ray-spiller med 4K-oppskalering (BLU-RAY-SPILLER)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
  • Prisklassens beste lyd og bildekvalitet
  • 4K-oppskalering
  • 3D-avspilling 
  • Støtter høyoppløst lyd opptil 24bit/96Khz
  • Oppskalerer komprimerte musikkfiler til nær CD-kvalitet
  • Innebygd wi-fi slik at du kan strømme fra f.eks. Netflix uten kabler

Bilderesultat for what hi-fi 5 stars

"Best Blu-ray player £150-£300, Awards 2015. Serves up a classy picture and stunning sound – an impressive all-rounder." What Hi-Fi

 

Makeløse bilder, autentisk lyd

 

 

Bilde av Blu-ray Disc™-spiller med 4K-oppskalering

Høyoppløselig lyd – musikken slik artisten hadde tenkt seg

Høyoppløselig lyd fungerer slik at analog lyd blir konvertert til digital lyd raskere og mer presist enn CD-er. Høyoppløselig lyd kan ha en hastighet på 24 biter / 96 kHz (sammenlignet på standard CD-hastighet på 16 biter / 44,1 kHz) og dermed fange inn mer av detaljene og nyansene i musikken. Resultatet er låter som høres ut slik de var da de ble spilt inn, uten å gå på akkord med lyden.

Bilde av Blu-ray Disc™-spiller med 4K-oppskalering

Hør den beste lyden med digital musikkforbedring

Digital musikkforbedring kombinerer tre unike lydteknologier fra Sony for å gi komprimert innhold rikere lyd. DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) gjenoppretter de høyfrekvente detaljene som blir borte i komprimerte digitale filer som MP3-filer. Dynamisk gjenopprettingsrekkevidde gjenoppretter kontrasten mellom svake og høye lyder – slik at det blir mer trøkk i dialog, filmer og musikk. Og avansert automatisk volum korrigerer automatisk volumet når du bytter mellom ulike innholdsformater.

Bilde av Blu-ray Disc™-spiller med 4K-oppskalering

Like klart som i virkeligheten med 4K-oppskalering 

Opplev fire ganger flere detaljer enn i Full HD med 4K-oppskalering. Inni Blu-ray Disc™-spilleren konverterer en brikke standard videokilder, for eksempel 480p, 720p og 1080p, til et signal som er nærmere 4K-oppløsning (3840 x 2160). Denne gir bildet åtte millioner piksler for skarpere og mer detaljerte bilder. Fargene er gjengitt i utrolig detaljrikdom, lysstyrken, nyanse og metning vedlikeholdes, og den høyere bildekvalitet gjør at du kan sitte nærmere skjermen og få et bredere synsfelt.

Bilde av Blu-ray Disc™-spiller med 4K-oppskalering

Et kraftigere signal med Super Wi-Fi®

Gjør nettsurfingen jevn og rask med Super Wi-Fi®. BDP-S7200 har vår unike Wi-Fi®-modul og en svært følsom antenne som tar inn selv svake Wi-Fi®-signaler fra rundt omkring i huset. Dette gir et kraftigere signal enn vanlig Wi-Fi®, og du får jevn strømming av videoer i tillegg til nettsurfing med rask respons fra et større område i hjemmet.

Bilde av Blu-ray Disc™-spiller med 4K-oppskalering

Få mer ut av seeropplevelsen med TV SideView-appen 

TV SideView kan lastes ned gratis fra Google eller Apple App Store og er en mobilapp som vil endre måten du ser TV på. Gjør smarttelefonen din om til en fjernkontroll,. Du kan bla gjennom TV-guider, lære mer om favorittprogrammene dine og følge med på live oppdateringer i sosiale medier om det du ser på. Appen har også praktiske funksjoner som opptakstidtaker, innholdssøk og ekstern avspilling. 

Bilde av Blu-ray Disc™-spiller med 4K-oppskalering

Skjermspeiling slik at du trådløst kan se skjermen til smarttelefonen på TV

Du kan trådløst speile skjermen på mobilenheten til en stor skjerm som er koblet til videoenheten. Skjermspeiling fungerer med Xperia™-smarttelefoner og -nettbrett og andre enheter som er kompatible med Miracast™-teknologi. Få større glede sammen med venner og familie ved å se på videoer sammen, bla gjennom innhold sammen eller velge ut det neste feriereisemålet på et kart.

Bilde av Blu-ray Disc™-spiller med 4K-oppskalering

Begynn å se på et øyeblikk med superrask oppstart 

Er du lei av å måtte vente på underholdningen? Med rask start og lasting tar det mindre enn ett sekund å starte Blu-ray Disc™-spilleren. Og det tar bare et halvt minutt før Blu-ray Disc™-spilleren begynner å spille av filmen* etter at du har lukket plateskuffen. Hvis du ikke vil se på Blu-ray, kan du også starte Internett-innhold enda raskere. *Avhenger av Blu-ray-filmen

Bilde av Blu-ray Disc™-spiller med 4K-oppskalering

Utformet for å passe perfekt sammen med AV-mottakeren din

BDP-S7200 har en elegant svart utførelse slik at den står godt til AV-mottakere fra Sony. Den slanke designen med flat topp gjør det enkelt å plassere Blu-ray Disc™-spilleren.

Bilde av Blu-ray Disc™-spiller med 4K-oppskalering

Kraftig ytelse med en tokjerneprosessor

En kraftig dobbelkjerneprosessor sørger for rask ytelse uten forsinkelser. Nettsider lastes raskere, filmer og medier, for eksempel YouTube™-videoer, strømmes raskere og avspilling virker mye jevnere. Selv navigeringen er raskere og mer responsiv, slik at du kan glede deg over en frustrasjonsfri underholdning.

Bilde av Blu-ray Disc™-spiller med 4K-oppskalering

Se flere detaljer med Full HD-3D og 3D-oppskalering

Se de nyeste Blu-ray Disc™-filmene i 3D i full HD-kvalitet – bare koble spilleren til via HDMI til en hvilken som helst 3D-kompatibel HDTV. Blu-ray Disc™-spilleren oppskalerer også 2D-filmer til simulert 3D og gir ekstra dybde og detaljer til bildene på skjermen. 

Enkel betjening med fjernkontrollen med enkel navigering

Med en ren, moderne og ergonomisk design gjør den nye fjernkontrollen det enkelt å bruke og navigere i Blu-ray Disc™-spilleren. Talltastene er erstattet med fire enkle retningsmarkører, slik at du raskt kan søke etter og få tilgang til innhold via skjermmenyen.

Få et klart bilde med støyreduksjon Pro for IP-innhold

Støyreduksjon Pro for IP-innhold gjør automatisk bildet skarpere og mer detaljert. Støyreduksjon fjerner MPEG-spesifikk støy fra svært komprimert nett- og HD-innhold. HD Reality Enhancer analyserer bildet piksel for piksel for å gi mer struktur og fargedefinisjon og jevnere gradering. Ren bildekontroll forbedrer kontrasten, noe som gir en mer naturlig fargebalanse. Og Super Bit Mapping jevner ut fargegraderingen for mer realistisk bildekvalitet. 

Nyt mer med støtte for mange kodeker

Med BDP-S7200 er det enklere enn noensinne å se videoer, musikk og bilder som er lagret på en USB-stasjon eller en hjemmenettverksserver via DLNA – uten å måtte tenkte på video- eller musikkformatet. Det er fordi de nyeste Blu-ray Disc™-spillerne våre støtter 26 % flere kombinasjoner av video, beholder, og lydkodek enn tidligere modeller. Dette inkluderer en ny videokodek for .mkv-filer og nye lydkodeker for høyoppløselig lyd.

SPESIFIKASJONER:

Størrelse og vekt

MÅL (B X H X D): 430 x 49 x 210 mm

VEKT: 2,3 kg

Avspillingsfunksjon

AVSPILLING: JA

Bilde- og lydfunksjoner

2D→3D-KONVERTERING: JA

SUPER-SKALA (PRECISION CINEMA HD): JA

DEEP COLOR: JA (16 biter)

NTSC/PAL: JA/JA

DVD-UTGANG 24P: JA

HDMI: JA

KOAKSIAL, OPTISK: JA, JA

Funksjoner

SKJERMBESKYTTER/OPPSETT/PHOTOTV HD: JA/JA/JA

BARNESIKRING: JA

FORELDREKONTROLL: JA

USB-TASTATUR (101)/AUTO. STANDBY: JA (bare 101) / JA

INNEBYGD WI-FI®: JA (2,4 GHz)

LYSBILDEVISNING MED MUSIKK: JA

LIVE-STREAM/UNDERTEKST/ANBEFALING: JA/JA/JA

BRAVIA® SYNC: JA

FASTVAREOPPDATERING: JA

Applikasjoner

ENTERTAINMENT DATABASE BROWSER: JA

GRACENOTE: JA

NETTLESER: JA

TV SIDEVIEW REMOTE: JA (TV SideView)

Grensesnitt

INNGANGS- OG UTGANGSTERMINALER: HDMI®-utgang (1 bak), koaksial lydutgang (1 bak), Ethernet (1 bak), USB (1 foran)

Detaljer

STRØMFORBRUK

16 W

I esken

TILBEHØR

Fjernkontroll (RMT-B128P), batterier (type AAA x 2), bruksanvisning, garantikort

Miljøvennlig og energibesparende

STRØMFORBRUK (STANDBY-MODUS)

0,4 W

STRØMFORBRUK (NETTVERKSSTANDBYMODUS) – TERMINALER

5,8 W (Ethernet) / 5,8 W (HDMI CEC) / 5,8 W (Wi-Fi®) / 5,8 W (alle terminaler og nettverk som er tilkoblet)

STANDBY-MODUS AKTIVERT

Etter 20 minutter

NETTVERKSSTANDBYMODUS AKTIVERT – TERMINALER

Etter 20 minutter (Ethernet, HDMI CEC, Wi-Fi®)

AV/PÅ-KNAPP FOR TRÅDLØST/TRÅDLØSE NETTVERK

Hvis du vil aktivere/deaktivere, går du til Nettverksinnstillinger, Internett-innstillinger og velger Trådløst oppsett (innebygd) /kablet oppsett

Hva finnes i esken?

Bruksanvisning

Fjernkontroll (RMT-B127P)

Batterier (Type AAA x 2)

Garantikort

 

Bilder

Produktfakta

Utgitt 2016 Format BLU-RAY-SPILLER
Antall disker 1 Label Sony
Leverandør Sony Europe Limited (Sony Nordic Norway) Bestillingsnummer BDPS7200B.EC1

Anmeldelser