Platespillertilbud

 

De gode, gamle vinylplatene er tilbake for fullt. Både unge og gamle musikkelskere har igjen oppdaget at vinylen har en magi ved seg som ingen andre formater helt kan matche.

I den sammenheng har vi plukket ut fire ulike modeller for ulike budsjettklasser og behov. Her har du den helautomatiske innstegsmodellen Sony PS-LX300USB, og to ulike spillere fra Audio-Technica; AT-LP3 er en svært god spiller innenfor sin prisklasse, mens AT-LP5 er enda et steg opp i kvalitet og finesser. De to sistnevnte har begge innebygget RIAA-forforsterker.

Dersom du ønsker et komplett stereoanlegg med alt av nødvendig utstyr inkludert, kan vi på det varmeste anbefale pakken med Klipsch/Pro-ject platespiller og aktive Klipsch-høyttalere. Med denne pakken kan du også strømme musikk fra for eksempel telefonen din eller nettbrett/PC.  

Felles for disse fire anbefalingene er at de gir mye kvalitet for pengene.
Akkurat nå er det dessuten vinyluker hos Platekompaniet, og i den anledning har vi skrudd prisene ekstra lavt. 

Sjekk fordelene med de ulike modellene under for å finne platespilleren som passer best for deg. "Les mer" tar deg til produktsiden som inneholder ytterligere informasjon.

PS: Hvis du vil utvide vinylsamlingen, bør du sjekke ut vårt store 4 for 3-tilbud på enorme mengder plater - klikk her for å se hele utvalget.