Rega Planar 1 Plus - Hvit (PLATESPILLER)

4 490,00 4 49000
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.

• Spilleren som setter standarden i innstegsklassen

Innebygget RIAA-forforsterker

Testvinnende lydkvalitet til fornuftig pris

Særdeles enkel å sette opp. Klar til å spille på under ett minutt.

Meget høy driftsikkerhet

Høykvalitets motor med ekstremt lavt vibrasjonsnivå

Rega Carbon MM pickup med utskiftbar stift

Støvlokk og slipmat er inkludert.

Manuelt hastighetsvalg mellom 33 og 45 omdr./min.

Glimrende og enkel oppgraderingsmulighet med Rega Performance pack

Stereo+: “Spesielt Anbefalt” – 5 av 5 stjerner
"Enklere enn dette blir det ikke, for hvis du ikke klarer å sette opp denne spilleren, bør du seriøst vurdere om du skal ha platespiller i det hele tatt. Når den vel er på plass i stua byr den på en gjengivelse som gjør det uvanlig moro å lytte til musikk. Rega Planar 1 Plus viser en imponerende rytmisk presisjon og gjør musikken uvanlig levende og underholdende..."

"While some may prefer the Planar 1/Fono set-up’s brawny sound, we find the sprightly nature of the Planar 1 Plus more fun to listen to.
Either way, Rega has struck gold in combining two superb products into one."
, 5 av 5 stjerner What Hifi, mai 2018

Prisklassens beste platespiller har blitt enda bedre! Med innebygget Riaa-trinn kobles Rega Planar 1 Plus direkte til linjeinngangen på forsterker, aktive høyttalere eller andre apparater med inngang for eksterne enheter. Bedre enn noensinne – og fortsatt håndlaget i England!

Det innebygde Riaa-trinnet er en spesialdesignet versjon av Rega Fono Mini A2D. For kortest mulig signalvei og minst mulig støy er kablene fra tonearmen loddet direkte på prinkortet. Resultatet er en lydkvalitet som overgår de fleste kombinasjoner med separat Riia-trinn. Standard RCA-kabel er inkludert.

Rega Planar 1 Plus er rendyrket for best mulig lydgjengivelse kombinert med høy driftskvalitet. Lett akryl-laminert kabinett i sort eller hvit gir spilleren et lekkert design samtidig som dette viderefører Regas gjennomførte produktfilosofi med minst mulig vekt og masse. Spilleren leveres med ferdig montert Rega Carbon pickup – plug´n´play!

RB110 tonearmen har presisjonslager som gir minimalt med friksjon og sikrer optimale sporingsegenskaper. Armen er spesielt påkostet og montert for hånd for å kvalitetssikre produksjonen. Kombinert med nytt motvekslodd og automatisk justering av antiskating er spilleren svært enkel å sette opp.

Platetallerken er fremstilt i et ekstremt hardt materiale (Phenolic Resin) med tyngdepunktet i ytterkant som i kombinasjon med ny 24 Volts motor gir en nøyaktig gangstabilitet.

For å redusere resonanser som påvirker lydkvaliteten har kabinettet minst mulig masse kombinert med maksimal stivhet. Nyutviklet presisjonslager i messing med svært lite vibrasjoner eliminerer overføring av uønsket energi til platetallerken og stift.

Spilleren kan videre oppgraderes med The Performance Pack som består av Rega Bias2 pickup, presisjons drivrem og platematte i 100% ull.

Mål (B x H x D): 44,4 x 11,7 (med lokk) x 35,5 cm

Om Rega:

Rega er en engelsk hi-fi-produsent som er kjent for sine legendariske platespillere. Rega ble etablert av hi-fi-entusiasten Roy Gandy i begynnelsen av 70-årene - Roy er fremdeles med i ledelsen . I dag er Rega verdens mest solgte og kjente merke for hi-fi-platespillere.

Dagens fabrikkanlegg ble etablert i 1992 og ligger like sørøst for London. Her utvikles og delvis håndlages fremdeles alle Regas platespillere. Alle modellene er bygget etter samme kontruksjonsfilosofi. Dette sikrer at man får Regas legendariske kvalitet også nedover i prisklassene.

Rega’s filosofi er å lage høykvalitetsprodukter med en så naturtro og ærlig gjengivelse som mulig, til fornuftige priser. I dag kan Rega tilby hi-fi lydprodukter innen en rekke kategorier. Platespillerne hevder seg fremdeles som de beste i verden med de nye modellene i RP-serien.

Rega´s grunnfilosofi har vært den samme gjennom mer enn 40 år og benyttes konsekvent på alle modellene fra den rimeligste, RP1, til toppmodellen RP10. Alle tonearmene monteres for hånd med individuelt justerte lager for lav friksjon og høy mekanisk integritet.

Bilder

Produktfakta

Format PLATESPILLER Bestillingsnummer 9581026
Serie Platespiller, Rega

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i