Audio-Technica AT91/BL (PICKUP)

Vinylrekvisita

249,00 24900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Audio-Technicas innstegsmodell er en av verdenes mest brukte pickups. En meget god pickup som sikrer god lydkvalitet, lang levetid og lite slitasje på platene dine.

Denne kan trygt anbefales som alternativ til en enkel platespiller som trenger en ny pickup. Standard 1/2" feste gjør at denne passer til de fleste platespillere.

OBS! På en del rimeligere platespillere kan man kunne skifte stift, ikke hele pickup'en. Dette gjelder bl.a. Audio-Technica ATLP60, Sony PSLX300USB og Denon DP-29F. Til disse modellene må man bruke Audio-Technica AT3600L. 

SPESIFIKASJONER:

Frequency Response 20 - 20,000 Hz
Channel Separation 18 dB at 1kHz
Channel Balance 2.5dB
Tracking Force 1.5-2.5g (standard 2.0g)
Vertical Tracking Angle 20°
Recommended Load Impedance 47,000 ohms
Output Voltage 3.5 mV (mV at 1 kHz, 5 cm/sec)
Stylus Shape Conical
Stylus Construction Bonded Round Shank
Mount Half-inch
Weight 5.7g
Replacement Stylus ATN91

Om Audio-Technica:

Audio-Technica er et familieeid japansk firma som ble stiftet i 1962. Deres første produkt var den legendariske pickup'en AT1. På midten av 70-tallet hadde Audio-Technica etablert seg som verdens største produsent av pickup'er og stifter til platespillere. Fremdeles er de verdensledende på området, men har også en produktportefølje som inkluderer platespillere, hodetelefoner og mikrofoner. Mikrofonene deres er blant de mest brukte i verden og Audio-Technica har vært offisiell leverandør av mikrofoner til en rekke olympiader, store tv-selskaper o.l.

Spesielt nedover i prisklassene produserer Audio-Technica pickup'er som er markedets ypperste. Kjøper man en platespiller under 4000 kroner, er sjansen stor for at det er Audio-Technica som har laget pickup'en, selv om merkenavnet kanskje kan være et annet. Ønsker du en forholdsvis rimelig pickup av meget god kvalitet, er Audio-Technica merket som garanterer at du får mye for pengene, både hva gjelder driftskvalitet og lyd. 

Produktfakta

Format LP - STIFTER, PICKUP OG RIAA Artist Vinylrekvisita
Bestillingsnummer 610118 Serie Audio-Technica, Pickup - Moving Magnet