Kirby Triple Deluxe - Nintendo Selects

Nintendo 3DS

249,00 24900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Den rosa sukkerspinnballen dukker opp i sitt første 3D-eventyr i Kirby: Triple Deluxe.

Gå fra side til side og bytt mellom for- og bakgrunn i Kirby: Triple Deluxe! Oppdag skjulte dybder når Kirby hopper inn og ut av bakgrunnen for å utforske nye områder, løse puslespill og dukke unna fiender. Men pass på, slemminger ligger og venter både foran og bak deg, og de kan angripe fra alle retninger!

Kirby har noen overraskende krefter. Med sin mektige pust kan han suge opp alt i sin vei, fra blokker til fiender, og til og med blåse seg opp og sveve gjennom luften! Bruk den lille, rosa heltens velkjente kopievne ved å svelge fiender og låne kreftene deres. Inhaler en sverdsvingende fiende og bruk sverdet til å dele ut skade eller svelg en eksplosiv fiende og spreng deg av gårde. Lek deg med 25 forskjellige kopievner, fem som er helt nye i dette spillet! Du kan sjekke kontrollen til kopievnen du er utstyrt med når som helst når du trenger en liten pause, så det finnes nok av tid til å finne favoritten din!

Gomle i deg en Miracle Fruit for å låse opp Kirbys skjulte potensiale! Blås vekk all motstand med den nye Hypernova-evnen som midlertidig forvandler Kirbys krefter til en mektig kraftstorm. I denne formen kan Kirby suge opp mye større objekter, flytte tunge gjenstander og spise seg framover, noe som lar ham fyke rett gjennom en hvilken som helst blokkering!

Ta en pause fra historien med to nye spillmoduser! Opptil fire spillere kan slåss mot hverandre i Kirby Fighters, en 2D beat'em up som gir deg sjansen til å teste hvilke kopievner som gjør mest skade i kamp. Dersom du er i et musikalsk humør kan du danse til rytmen i Dedede's Drum Dash, et actionfylt rytmespill som utfordrer deg til å hoppe i takt til klassisk Kirby-musikk mens du samler mynter.

Produktfakta
Konsoll Nintendo 3DS Serie Nintendo
Utgitt 2017 Sjanger Action
Aldersgrense 7 Bestillingsnummer 201514