Pokémon X

Nintendo 3DS

499,00 49900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Når Pokémon-fans begynner det spennende 3D-eventyret sitt i Pokémon X eller Pokémon Y i oktober vil de bli transportert til en helt ny region kalt Kalos. Kalos er et mystisk sted formet som en stjerne, og i denne regionen vil spillere oppleve vakre skoger, blomstrende byer og helt nye Pokémon. Senteret i denne sjarmerende regionen er Lumiose City, en storby med et tårn som er satt til å bli en ikonisk struktur i Pokémon X og Pokémon Y.

Mens trenere utforsker Kalos-regionen vil de møte mange nye Pokémon som de kan kjempe mot, fange og registrere i sin Pokédex, for en trener er kun så god som de Pokémon hun eller han blir venn med.

Pokémon X og Pokémon Y introduserer en ny metode for transport, nemlig å ri på den nye Pokémon Gogoat. Denne store Pokémon-karakteren av typen Grass er en pålitelig måte å reise til visse deler av Lumiose City på. Denne og de andre splitter nye Pokémon-karakterene som kan fanges i Kalos-regionen vil bli lagt til i Pokédex som, for første gang, vil bli delt inn i tre unike områder innen regionen. Det finnes utrolig mye å utforske i Kalos-regionen, og mange Pokémon som du kan bli venn med når Pokémon X og Pokémon Y debuterer på verdensbasis i oktober.

Produktfakta
Konsoll Nintendo 3DS Serie Nintendo
Utgitt 2013 Sjanger RPG
Aldersgrense 3 Bestillingsnummer 201094
Bilder