Super Mario Maker 3DS - Nintendo Selects

Nintendo 3DS

249,00 24900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Super Mario Maker for Nintendo 3DS lar deg lage og spille nivåer i det uendelige!

Spillet er fullpakket med moro helt fra starten av med 100 innebygde nivåer designet av Nintendo. Disse nivåene har også ekstra utfordringer, slik som å samle alle myntene eller beseire alle fiendene før du når målet. Du vil tjene medaljer ved å fullføre disse utfordringene. Akkurat som i Wii U-versjonen av spillet kan du fritt skape dine egne Super Mario-nivåer. Alle verktøyer og redskaper er inkludert, med unntak av Mystery Mushroom og kostymene. Ikke vær redd dersom du synes nivådesign er litt skummelt, for Mashiko og Yamamura vil lede deg gjennom interaktive opplæringsnivåer slik at du kan skape med selvtillit på noen få strakser!

Mens Wii U-versjonen handlet om å skape et stort, globalt samfunn handler Super Mario Maker for Nintendo 3DS om å bringe spillerne sammen med venner i nærheten for å skape nære samfunn. Framfor å laste opp nivåer online kan nivåene du lager deles lokalt og via StreetPass. Du kan også dele uferdige nivåer lokalt og slå deg sammen med venner for å fullføre dem. Disse nivåene vil markeres med et spesielt ikon for å vise samarbeidet.

Du kan gå online for å spille nivåer skapt med Wii U-versjonen. Du kan ikke søke via nivå-ID, men du kan nyte 100 Mario Challenge og Recommended Courses. Selv om ikke alle nivåene skapt med Wii U-versjonen vil være tilgjengelig, så vil det ikke være mangel på flotte nivåer!

Produktfakta
Konsoll Nintendo 3DS Serie Nintendo, Super Mario
Utgitt 2016 Aldersgrense 3
Bestillingsnummer 201517
Video