Yoshi's New Island - Nintendo Selects

Nintendo 3DS

249,00 24900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Yoshi's New Island er produsert av Takashi Tezuka, den kreative regissøren av det originale Yoshi's Island-spillet, og er det tredje spillet i Yoshi's Island-serien. Baby Mario er igjen tilbake på ryggen til Yoshi som må lede ham gjennom en fargerik verden på et fortryllende eventyr med rumpedunk, flagrehopp og utallige fiender som kan slukes og forvandles til egg!

Yoshi's New Island er gjengitt i en rekke kunststiler som illustrerer den eventyrlige sjarmen til Yoshi-universet, og inviterer deg til å sluke eller trampe på både små og store fiender i et forsøk på å gjenforene Baby Mario med hans bror! I dette nye kapittelet i serien har nemlig Baby Luigi blitt kidnappet igjen, og det er nå opp til Yoshi-klanen å hjelpe Baby Mario trygt gjennom eventyret. Historien er satt til Egg Island, et helt nytt sted. 

Spillet vil ha samme spillmekanikk som de tidligere spillene, men med nye Nintendo 3DS-unike funksjoner. Yoshi vil blant annet ha nye manøvere og nye typer egg i dette spillet. Du kan for eksempel bruke gigantiske egg kalt "Mega Eggdozers" og Metal Eggdozers" til å knuse blokker og rør, samt avsløre hemmeligheter slik som mynter og skjulte nøkler. "Metal Eggdozers" gjør også at Yoshi kan ta eventyret under vann. Jo flere saker du ødelegger, desto høyere vil Mega-Egg-måleren stige, noe som vil resultere i ekstraliv til deg. Ved hjelp av gyrokontrollen til Nintendo 3DS-konsollen kan du manøvrere en "Submarine Yoshi" eller en "Jackhammer Yoshi", og ved å transformere deg til "Super Yoshi" kan du fly som et stjerneskudd og løpe langs veggene og i taket! Spillere som har problemer med å fullføre et nivå vil kunne få øye på såkalte "Flutter Wings" som lar Yoshi fly gjennom luften.

Produktfakta
Konsoll Nintendo 3DS Serie Nintendo
Utgitt 2015 Sjanger Action
Aldersgrense 3 Bestillingsnummer 201504