Fire Emblem: Three Houses - Limited Edition

Nintendo Switch

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Opplev et helt nytt Fire Emblem-spill med nye karakterer og en storslått historie.

Tre territorier. Tre familier. Din reise.

Fire Emblem: Three Houses finner sted i Fódlan, hvor Seiros-menigheten utøver sin makt over landets innbyggere. Som hovedpersonen i historien må du kjempe på slagmarken, manøvrere karakteren din, kommunisere med andre karakterer for å bygge relasjoner og samle informasjon visse steder i spillet. 

Hvem kommer du til å velge?

«The Black Eagles», «The Blue Lions» og «The Golden Deer»; disse adelige og fornemme slektene er en del av Offiserakademiet, en eliteskole som lærer studentene sine hvordan man bruker våpen, magi og andre spesielle ferdigheter.

Som professor må du velge én av de tre slektene og lede studentene i kamper hvor det står om liv og død. Alle studentene har imidlertid ulike personligheter og evner. De kan også kommunisere og støtte hverandre på slagmarken.

Innhold

  • Dette taktiske, rundebaserte rollespillet byr på nye strategiske muligheter i form av troppformasjoner som støtter de individuelle enhetene på slagmarken
  • I noen deler av spillet vil du kunne bevege karakteren din fritt og kommunisere med andre karakterer for å samle informasjon
  • Handlingen finner sted i Fódlan, hvor Seiros-menigheten utøver sin makt over landets innbyggere
  • Du vil bli kjent med tre hovedkarakterer, Edelgard, Dimitri og Claude, som spiller nøkkelroller gjennom historien

Video

Produktfakta

Konsoll Nintendo Switch Serie E3 2019
Utgitt 2019 Sjanger RPG, Strategi
Bestillingsnummer 211095