Mario Tennis Aces

Nintendo Switch

599,00 59900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Fyr løs et arsenal av slag og strategier i den ultimate tenniskampen med venner, familie og fan-favorittene dine fra Mushroom Kingdom. Med opptil fire spillere lokalt og online flerspiller, samt en historiemodus som til og med inkluderer kreative bosskamper, er Mario Tennis Aces et av de mest robuste sportsspillene med Mario i hovedrollen hittil!

Mario Tennis Aces Pre-Launch Online Tournament

Alle som ser frem til lanseringen av Mario Tennis Aces kan nå også glede seg over at de vil få muligheten til å prøve en gratis demo av spillet den 1. juni. Da starter nemlig en Mario Tennis Aces-onlineturnering! Det eneste du trenger å gjøre er å laste ned en gratis demoversjon* av spillet til Nintendo Switch.

Et helt nytt Mario Tennis-spill!

Mario Tennis Aces er et helt nytt Mario Tennis-spill som bringer nye ferdigheter og konkurranser til Nintendo Switch! Mario vil tre ut på banen iført stilige tennisklær, forberedt på intensive kamper mot et bredt utvalg av karakterer. Det finnes faktisk mer enn 15 spillbare karakterer, som alle har sine egne karakteristiske egenskaper!

I dette spillet er det viktig at du klarer å lese motstanderens posisjon og slag, slik at du er godt forberedt når ballen kommer og vet hvilket slag som kan gi deg fordelen. Spillet byr på en raffinert tilnærming til tennisspill, med fokus på strategi. Det intuitive og dype gameplayet åpner opp for spennende konkurranser i stua, eller egentlig hvor som helst takket være Switch-konsollen.

Spillet byr også på en historiemodus for første gang siden Mario Tennis på Game Boy Advance, og den vil blant annet by på nye oppdrag og bosskamper.

De varierte spillestilene til Nintendo Switch-konsollen lar opptil fire spillere** tre ut på banen sammen – når som helst, hvor som helst!

Så snart du har koblet deg til internett, kan du spille sammen med venner eller andre spillere. Eventer og onlineturneringer vil holdes med jevne mellomrom, slik at du kan konkurrere mot andre spillere.

Det finnes også en Swing Mode som lar deg bruke Joy-Con-kontrollerne som en tennisracket og svinge dem for å gjenskape svingene i spillet. Denne modusen passer perfekt om du vil spille en kamp med venner og familie, eller bare bevege litt på kroppen.

*En Nintendo Account er påkrevd. Onlinetjenester og funksjoner, inkludert gameplay, er gratis frem til betalingstjenesten Nintendo Switch Online Service lanseres i september 2018.

**Ytterligere tilbehør kreves, selges separat

Video

Produktfakta

Konsoll Nintendo Switch Serie Nintendo, Super Mario
Utgitt 2018 Sjanger Sport
Bestillingsnummer 211040

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også