Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

Nintendo Switch

599,00 59900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
MARVEL ULTIMATE ALLIANCE-serien vender tilbake for første gang på ti år med et nytt actionrollespill – eksklusivt til Nintendo Switch!
Sett sammen ditt ultimate lag av Marvel-superhelter fra et stort utvalg av karakterer, som blant annet inkluderer karakter fra «The Avengers», «Guardians of the Galaxy» og «X-Men». Samarbeid med venner for å forhindre at den gale, kosmiske, tyrannen Thanos og hans hensynsløse gjeng, The Black Order, ødelegger galaksen.

I denne nye historien forenes helter og skurker i et kappløp på tvers av Marvel-universet i jakten på såkalte «Infinity»-steiner, som Thanos og The Black Order vil bruke til å frigjøre et kosmisk kaos. Hvert eneste stopp på den farlige reisen vil by på populære karakterer og ikoniske steder.

For første gang i serien kan du komme nærmere handlingen ved å flytte kameravinkelen til et over-skulderen-perspektiv, noe som vil gjøre spillopplevelsen enda bedre! Spill alene eller inviter venner til å spille sammen med deg på opptil fire konsoller. Spill online, offline via lokal trådløs kommunikasjon eller gi en Joy-Con til en venn, slik at han eller hun kan bli med på laget ditt. Med ett ekstra sett med Joy-Con-kontrollere (selges separat) kan fire spillere slå seg sammen på én konsoll!

Video

Produktfakta

Konsoll Nintendo Switch Serie E3 2019
Utgitt 2019 Sjanger Action
Bestillingsnummer 211092

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også