Pokémon: Let’s Go, Pikachu! + Poké Ball Plus Bundle

Nintendo Switch

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.

Denne pakken inneholder både spillet og en Poké Ball Plus.

Et nytt og spennende Pokémon-spill til Nintendo Switch!

Pokémon: Let's Go, Pikachu! vil gi deg følelsen av et klassisk Pokémon-rollespill på Nintendo Switch med HD-grafikk og et gameplay som både passer til erfarne trenere og nykommere. Denne gangen kan også to spillere spille samtidig, slik at du kan dele opplevelsene med en venn!

Det finnes en dyp forbindelse mellom de to spillene, Pokémon: Let's Go, Pikachu! og Pokémon: Let's Go, Eevee!, og Pokémon GO - noe som helt sikkert vil glede Pokémon GO-fans.

Fang Pokémon som aldri før!

Poké Ball Plus (selges separat) er et Poké Ball-formet tilbehør som kan brukes til å spille Pokémon: Let's Go, Pikachu! og Pokémon: Let's Go, Eevee istedenfor Joy-Con-kontrollerne ! Du vil kunne kaste poké-baller i spillet ved å bevege håndleddet ditt, og kjenne en bevegelse inne i enheten når du fanger Pokémon i spillene. I tillegg til å ha bevegelseskontroll, lyser kontrolleren opp i ulike farger, vibrerer og spiller lyder. Men ikke nok med det! Poké Ball Plus inkluderer mytiske Pokémon Mew!

Med Poké Ball Plus kan du også ta en av dine favoritt-Pokémon fra spillene med på en spasertur når du er ute på farten i virkeligheten, samt få ulike belønninger når du returnerer Pokémon-karakteren til Nintendo Switch-spillene.

  • Innta rollen som en Pokémon-trener og begi deg ut på eventyr sammen med Pikachu!
  • Møt Pokémon i Kanto-regionen
  • Spill hele spillet med én enkelt Joy-Con-kontroller eller bruk Poké Ball Plus-tilbehøret, som vil lyse opp, vibrere og lage lyder – noe som vil være med på å bringe eventyret ditt til live!
  • Ta med Pokémon på en spasertur i Poké Ball Plus-tilbehøret
  • Del eventyret med en annen spiller ved å bruke en ekstra Joy-Con-kontroller eller Poké Ball Plus-tilbehøret (selges separat)
  • Koble Poké Ball Plus til Pokémon GO-applikasjonen* for å fange Pokémon i virkeligheten og samle gjenstander fra Poké Stop uten å se på mobilskjermen din
  • Du kan kjøpe spillene separat eller i en pakke som inkluderer en Poké Ball Plus

Video

Produktfakta

Konsoll Nintendo Switch Serie Pokémon
Utgitt 2018 Sjanger RPG
Bestillingsnummer 211072

Andre produkter i samme serie