LEGO CITY Undercover - Nintendo Selects

Nintendo Wii U

349,00 34900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager

Jakten er igang i LEGO® City Undercover!

Nintendo Selects-utgave

Denne tittelen finnes i Nintendo Selects-utvalget. Nintendo Selects er en samling av klassiske og populære spill som utgis på nytt til en veldig gunstig pris. Perfekt om du har gått glipp av en klassiker da selve spillet er identisk som originalversjonen!

For første gang våkner fan-favoritten LEGO® Citys kjøretøy og byggesett til live i LEGO® City Undercover, eksklusivt til Wii U. I dette spillet inntar du rollen som Chase McCain, en hemmelig detektiv utstyrt med smarte forkledninger. Oppdraget går ut på å stanse den slemme Rex Fury og sette punktum for krimbølgen hans i LEGO City. Du kommer til å bruke Wii U GamePad som et nytt politiapparat mens du løper, kjører og flyr gjennom byen.

Wii U GamePad er vevd sømløst inn i gameplayopplevelsen. Bruk den til å skanne etter skjulte ledetråder og kriminelle, motta oppdragsoppdateringer og plassere sjekkpunkter på et kart over byen som viser posisjonen din i sanntid.

Opplev LEGO City som aldri før. Her vil du støte på kjente byggesett som kommer til live mens du utforsker den store byen og leter etter ledetråder for å stille Rex Fury for retten.

Gå i skjul med en rekke forskjellige forkledninger, slik som en brannmann, en konstruksjonsarbeider og til og med en raner, og bruk deres unike evner til å løse puslespill og få tilgang til nye områder av byen.

Det finnes over 100 kjøretøy som du kan samle og bruke til å utforske byen med, inkludert sportsbiler, motorsykler og fly.

LEGO-videospillene er kjent for sin humor og parodi, og LEGO® City Undercover skuffer ikke med snakkende karakterer og livlige folkemengder som bringer LEGO City til live.

Produktfakta

Konsoll Nintendo Wii U Serie Lego, Nintendo Selects
Utgitt 2016 Sjanger Action, Adventure
Aldersgrense 7 Bestillingsnummer 171302

Andre produkter i samme serie