Donkey Kong Country: Tropical Freeze - Nintendo Selects

Nintendo Wii U

349,00 34900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Hjelp Donkey Kong og vennene hans med å ta tilbake hjemmet deres fra iskalde snowmads som har ankommet i vikingskip og fryst hele jungelen til is! Den velkjente bakkestampingen, tønneskytingen og gruvevognspenningen fra Donkey Kong Country-serien er tilbake, i tillegg til en rekke nye spillelementer og funksjoner!

Nintendo Selects-utgave

Denne tittelen finnes i Nintendo Selects-utvalget. Nintendo Selects er en samling av klassiske og populære spill som utgis på nytt til en veldig gunstig pris. Perfekt om du har gått glipp av en klassiker da selve spillet er identisk som originalversjonen!

På reisen for å vinne tilbake Donkey Kong Island må Donkey Kong og vennene hans traversere seks øyer med en rekke nivåer hver som inkluderer undervannsområder og frosne miljøer. Forsterk Donkey Kongs utforskning og lås opp nivåer med en ny manøver som involverer å "plukke" gjenstander rett opp fra bakken. Slå deg sammen med en venn og samarbeid i flerspiller som lar to spillere dele moroa sammen.

Dette forfrosne jungeleventyret har fargerik HD-grafikk med levende detaljer, som kommer til utrykk i både Donkey Kongs pels og de frodige omgivelsene, og et brystkassedunkende soundtrack komponert av den berømte David Wise.

Donkey Kongs øy fryses til is!

I dette spillet blir Donkey Kongs øy invadert av nye iskalde fiender som kommer med vikingskip fra nord og forvandler det tropiske paradiset til en frossen festning med hjelp av et magisk horn. Som om det ikke er nok, så feies Donkey Kong og co. langt bort av den arktiske syklonen. Sammen må de begi seg ut på en episk reise som strekker seg over seks øyer med ulike temaer for å gjenvinne bananlageret sitt og tine opp Donkey Kong Island! Hver av øyene byr på heftige og paniske nivåer hvor du kan oppleve undersjøiske narrestreker, episke bosskamper og hemmelige utganger underveis.

Velg mellom tre partnere

I god Donkey Kong-tradisjon kan Donkey Kong alliere seg med en kamerat på ryggen for å få ekstra evner - og denne gangen er det intet mindre enn tre venner å velge mellom! En av dem kan slå seg sammen med Donkey Kong, og både Dixie, Diddy og Cranky har unike manøvere som gir en annerledes spillopplevelse.

Den alltid pålitelige Diddy Kong er tilbake, bevæpnet med sin Peanut Popgun og Barrel Jet som gjør at han kan sveve over livsfarlige avgrunner. Dixie Kong vender også tilbake med sin Gumball Popgun og Helicopter Spin som gjør at du kan nå litt lengre opp når du hopper. Den eldste av Kong-apene, Cranky, har endelig sett seg lei av å sitte i gyngestolen og blir for aller første gang med på eventyret som en spillbar figur! Bevæpnet med sin trofaste stokk kan Cranky hoppe og sprette over farlig terreng uten å ta skade, i tillegg til andre unike manøvere. Når du spiller alene kan du velge den karakteren som du mener egner seg best til å oppdage spillets hemmeligheter sammen med, mens du i flerspillermodiet kan slå deg sammen med en venn som kan ta kontroll over Donkeys medhjelper.

Kong POW

Dessuten tilbyr hvert partnerskap et nytt kombinert angrep. Samler du 100 bananer kan du nemlig utføre den spesielle manøveren Kong POW som forvandler alle fiendene på skjermen til nyttige gjenstander! Hvilke gjenstander? Det kommer helt an på partneren din! Om du for eksempel har Cranky Kong ved din side blir alle fiendene forvandlet til verdifulle Banana Coins som kan brukes i utstyrsbutikken i spillet - som denne gangen er bemannet... eller rettere sagt beapet... av ingen ringere enn Funky Kong! Besøk Funky's Fly 'n' Buy for å kjøpe ting som kan hjelpe deg i eventyret slik som Crash Guards, som beskytter deg i en gruvevogn, eller samle på figurer fra den nye Capsule Toy Machine.

Helt nye baner

I begynnelsen ser kanskje banene akkurat ut som i Donkey Kong Country Returns på Wii, men ikke la deg lure! Donkey Kong Country: Tropical Freeze introduserer helt nye baner som kan ta deg hvor som helst - til siden, oppover, nedover, innover i bildet… akkurat når du tror at du spiller et spill i 2D endres både kameraet og banen slik at det plutselig blir 3D! Donkey Kong Country Returns snuste litt på dette konseptet, men i Donkey Kong Country: Tropical Freeze er det fullt utviklet! Utforsk nye og dynamiske nivåer som tvister, vender og transformerer seg på nye måter. Nyt også spektakulære utsikter fra det dynamisk roterende kameraet.

Utfordringer

De gale apeevnene dine vil ikke gå ubemerket hen dersom du har lyst til å vise deg frem, for det helt nye Time Attack-modiet tillater deg å legge opp dine "replays" på offisielle rankinglister online. Lær nye triks som kan gjøre deg til den raskeste i hele verden og kom deg oppover på listen i en fart! Om du dessuten er dyktig nok, kan du låse opp Hard Mode hvor du kun har én Kong og ett hjerte til å komme deg gjennom hvert nivå.

Produktfakta

Konsoll Nintendo Wii U Serie Nintendo Selects
Utgitt 2016 Sjanger Action
Bestillingsnummer 171305