The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Nintendo Wii U

599,00 59900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Link tar steget ut i en åpen verden i det nyeste spillet i serien.

Ta steget inn i en verden fylt med eventyr

Glem alt du vet om The Legend of Zelda-spillene. Bli med til en verden fylt av oppdagelser, utforskning og eventyr i The Legend of Zelda: Breath of the Wild, et banebrytende nytt spill i den kritikerroste serien. Reis over enger, gjennom skoger og opp til fjelltopper mens du oppdager hva som har skjedd med det ruinerte kongeriket Hyrule i dette fantastiske, åpne eventyret.

Utforsk Hyrules villmark etter eget ønske

Klatre opp tårn og fjelltopper for å finne nye destinasjoner, bestem deretter hvordan du vil komme deg dit og stup ut i villmarken. På veien vil du kjempe mot svære fiender, jakte på ville dyr og samle ingredienser til maten og helsedrikkene som du vil trenge for å være i toppform gjennom reisen din.

Over 100 Shrines of Trials å oppdage og overkomme

Shrines er spredt rundt om i landskapet og venter på å bli oppdaget i en hvilken som helst rekkefølge. Let etter dem på forskjellige måter og løs en rekke puslespill inni dem. Jobb deg gjennom feller og apparatene som venter deg for å tjene spesielle redskaper og andre belønninger som vil hjelpe deg på eventyret.

Vær beredt og skikkelig utstyrt

Med en hel verden som venter på å bli utforsket vil du trenge en rekke klesplagg og redskaper for å nå hvert hjørne. Du vil kanskje måtte ta på deg varmere klær eller ikle deg noe som passer ørkenvarmen bedre. Noen klesplagg har til og med spesielle effekter, slik som å gjøre deg raskere eller mer snikete.

Bekjemp fiender med strategi

Verdenen er fylt med fiender i alle former og fasonger. Hver av dem har sine egne angrepsmønstre og våpen, så du må tenke kjapt for å utvikle de riktige strategiene slik at du kan beseire dem.

Video

Produktfakta

Konsoll Nintendo Wii U Serie The Legend Of Zelda
Utgitt 2017 Sjanger Adventure
Utvikler Nintendo Bestillingsnummer 171053

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også