Yoshi's Woolly World

Nintendo Wii U

499,00 49900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Begi deg ut på et nytt Yoshi-eventyr i en verden laget av garn, stoff og tekstiler.

Begi deg ut på et nytt og storslått eventyr sammen med Yoshi! Yoshi's Woolly World er det perfekte spillet for alle som liker fargeglade og koselige spill. Liker du dessuten vakre verdener av garn og ull, så er dette et spill du ikke vil gå glipp av! Yoshi's Woolly World utspiller seg på Craft Island, en ekte paradisøy befolket av Yoshi-karakterer i alle slags farger og mønstre. Idyllen på den fredelige øya tar fort slutt når den onde trollmannen Kamek dukker opp og begynner å kidnappe og forhekse alle innbyggerne. En grønn og velkjent Yoshi klarer imidlertid å unnslippe Kameks magi. Hjelp vår grønne Yoshi å redde alle innbyggerne og gjenopprette idyllen på Craft Island!

I dette eventyret kan du spille helt uten å tenke på tiden, det finnes ikke noe tidspress. Yoshi's Woolly World er overfylt med utfordringer og skjulte hemmeligheter. For spillere som er ute etter å sette ferdighetene på prøve er Classic Mode å anbefale, men blir dette for vanskelig kan man når som helst under spillets gang bytte til Mellow Mode, som passer bedre for nybegynnere eller de som bare vil kose seg gjennom spillet. I Mellow Mode spiller du som en bevinget Yoshi, noe som gjør eventyret betydelig lettere. Det finnes også en flerspillermodus slik at du kan dele moroa med en venn. I tillegg finnes det mange ting å låse opp, slik som stempler som du kan bruke i Miiverse og over 50 forskjellige Yoshi-karakterer i ulike farger og mønstre å låse opp.

Du vil nøste opp, trekke og flette garn for å utforske Yoshis verden på nye, kreative måter. Yoshi har aldri vært mer bedårende enn som et leketøy strikket av garn. Omgivelsene er laget av materialer som filt, garn, stoff og bomull, noe som skaper en nydelig HD-verden. Denne gangen kaster Yoshi garnnøster på fiendene og kan uskadeliggjøre Piranha Plans ved å sette munnkurv på dem. Han kan til og med bruke garn til å strikke bakgrunnselementer. Sluk fiender og gjør dem om til egg som du kan kaste opp på høyder som er vanskelige å nå og skjulte dybder for å oppdage hemmeligheter. Spillet er utviklet i samarbeid med Good-Feel, utvikleren som skapte Kirby's Epic Yarn, og Nintendo Co., Ltd under oppsyn av Takashi Tezuka, produsenten av Yoshi's Story og Yoshi's Island-serien.

Yarn Yoshi-amiibo

Den søte og lodne stikke-Yoshi får sine egne amiibo-figurer som i motsetning til de vi har sett hittil er strikket av garn framfor å være laget i hard plast. Tre forskjellig fargede Yarn Yoshi-amiibo lanseres samtidig som spillet - grønn, rosa og blå - og når du leser inn en Yoshi-amiibo i spillet vil denne dukke opp som Double Yoshi når du spiller alene, noe som lar deg styre dobbelt opp med Yoshi! På denne måten er det for eksempel lettere å komme seg til unåelige områder. amiibo Yoshi fra Super Smash Bros. Collection og Super Mario Collection kan også brukes til dette. En Limited Edition som inkluderer spillet og en grønn Yarn Yoshi vil lanseres i et begrenset opplag. I tillegg vil over 40 andre kompatible amiibo-figurer låse opp et mønster av karakteren som Yoshi kan innta. Sjekk den nye traileren for en sniktitt.

De tre Yarn Yoshi-amiiboene lar deg også lagre ditt Yoshi-yndligsmønster på amiibo-figuren og deretter ta med denne til en venn for å fortsette spillet der.

Video

Produktfakta

Konsoll Nintendo Wii U Utgitt 2015
Sjanger Adventure Aldersgrense 3
Utvikler Nintendo Bestillingsnummer 171050