New Super Mario Bros. Wii - Nintendo Selects

Nintendo Wii

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Utviklerne hos Nintendo har lenge drømt om å skape et Super Mario Bros-spill hvor man kan spille flere samtidig. Wii-konsollen gjør endelig denne drømmen til virkelighet. Nå kan du gå gjennom brettene alene som tidligere eller invitere opp til tre venner å bli med samtidig.
  • New Super Mario Bros tilbyr en kombinasjon av samarbeid og konkurranse. Spillere kan velge om de vil plukke hverandre opp for å redde motspillerne fra fare eller kaste dem inn i løvens hule.
  • Som spillbare karakterer finner vi Mario, Luigi og to Toads, mens mange andre karakterer fra Mushroom Kingdom vil dukke opp gjennom spillet. Du kan til og med ri på forskjellige Yoshier og bruke deres tunger til å svelge fiender - eller medspillere!
  • I noen områder kan du bruke bevegelseskontrollen til Wii Remote. Den første spilleren som når en dumpehuske kan bruke den til å skyte venner opp til en plattform som svever høyt i luften - for så å vippe den litt feil bare for å plage de andre spillerne.
  • Blant nye gjenstander i spillet finner vi propelldrakten som skyter deg høyt opp i himmelen når du rister på Wii Remote, samt Marios nye evne som forvandler ham til Penguin Mario.
  • På slutten av hvert nivå når man spiller flere sammen vil alle deltagerne bli rangert alt ettersom hvor mange mynter de samlet og hvor mange fiender de beseiret.

Video

Produktfakta

Konsoll Nintendo Wii Serie Nintendo, Nintendo Selects
Utgitt 2009 Sjanger Action
Utvikler Nintendo Bestillingsnummer 161114

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også