Skate 3 - Essentials

Playstation 3

199,00 19900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Den prisbelønte Skate-serien pløyer ny mark med Skate 3. Spillet leverer optimalt innen samarbeidsspill på skateboardfronten. Her er det opp til deg å bygge det beste laget du kan få tak i og ta kontroll over byen. Gjør deg klar til å prøve deg på unike utfordringer, konkurrere mot rivaliserende crews på nettet og grinde alt som grindes kan i det nye skateparadiset Port Carverton.

I Skate 3 er det du som skaper den magiske stemningen: "Skate.Create" gir deg alle verktøyene du trenger til å fikse spesialinnhold til laget ditt. Du kan designe ditt egen drømmetorg eller en park med en enorm megaramp med nye "Skate.Park". Du kan også ta opp film av laget ditt i aksjon med en enda bedre "Skate.Reel", utviklet spesielt for lagbaserte videoopptak. Du kan også lage en egen logo til laget ditt med det optimaliserte nettverktøyet "Skate.Graphics".

Alle kan mestre Skate 3. Er du en ny skater, kan du lære det mest grunnleggende om skateboarding på "Skate.School", et sted der du kan trene og perfeksjonere ferdighetene dine før du erobrer gatene sammen med laget.

Skate 3 gjenskaper både kameratskapet og konkurranseelementet i skateboarding. Nye triks, bedre brettkontroll og sykt fete Hall of Meat-bails blandet med den lagbaserte spillopplevelsen løfter dette til et helt nytt nivå. Skateboarding har aldri vært bedre på spill!

Bilder

Produktfakta

Konsoll Playstation 3 Serie Playstation 3 - Essentials
Utgitt 2013 Sjanger Sport
Aldersgrense 3 Utvikler EA Sports
Bestillingsnummer 1007889