EA Sports UFC 3

Playstation 4

379,00 37900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 12-20 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

 

EA SPORTS™ UFC® 3 revolusjonerer kampsportbevegelse med Real Player Motion-teknologien, en ny animasjonsteknologi som sørger for jevne og responssive bevegelser i sportsspill på et nivå du aldri har sett tidligere. Hvert slag, spark, blokkering og motangrep har blitt skannet inn og gjenskapt med avansert animasjonsteknologi for å få en stil og følelse som ser ekte ut og reagerer raskt, noe som gir den mest strategiske og konkurransedyktig kampopplevelse i seriens historie. I G.O.A.T. Career Mode kan spillerne bygge opp hype rundt kampen for å få fans, tjene penger for å trene på nye treningsstudioer, og skape intense rivaliseringer med andre fightere for å fange verdens oppmerksomhet. Hvordan du oppfører deg utenfor Octagon er nesten like viktig som hvordan du slåss inni Octagon på veien mot å bli tidenes beste. I tillegg vil en rekke nye flerspillermoduser som kan tilpasse la deg og venner møtes i Octagon for å kjempe i raske, morsomme og intense kamper, hvor en knockout alltid bare er ett slag unna og seieren kan komme i løpet av sekunder.

EN REVOLUSJON INNEN SPILLTEKNOLOGI

  • Real Player Motion (RPM)-teknologien er en revolusjonerende ny animasjonsteknologi fra EA SPORTS som hever listen for bevegelse og respons i det flotteste, og mest autentiske, EA SPORTS UFC- spillet noensinne. Med over 5000 nye animasjoner fanget og bygget opp fra bunnen av, kan du nå bevege deg, slå og skape sømløse kombinasjoner med flyten og friheten til verdens beste UFC-utøvere. Spillerne kan nå unnvike og slå mens de er i full bevegelse, for å utføre farlige motangrep, noe som gir et helt nytt element av strategi i hver kamp. RPM-teknologien gjenskaper også stilene til UFC-fightere i verdenstoppen, ved å kopiere den presise stilen og følelsen til favorittfighterne dine, som Conor McGregor, Georges St-Pierre og Joanna Jedrzejcyzk.

 

BLI G.O.A.T.

  • Vi introduserer G.O.A.T. Career Mode i EA SPORTS UFC 3, hvor valgene du gjør utenfor Octagon for første gang påvirker hvor bra du gjør det inni Octagon. Foruten kampene, må du ta markedsføringsvalg for å bygge opp hype rundt kampen, skaffe flere fans, tjene mer kamper ved å inngå store kontrakter, og sørge for at hele verden følger med på deg. Skap opphetede rivaliseringer med andre UFC-fightere ved hjelp av det nye sosiale medier-systemet i spillet, som gir deg friheten til å velge personligheten du selv ønsker, fra en iskald utfordrer til en beryktet «trash-talker». Skap hype rundt de største kampene dine ved å balansere tiden din i treningsstudioet med markedsføringsoppdrag, for å spre ordet og øke antall fans du har. Etter hvert som du trener, må du bestemme deg for hvilket treningsstudio du skal velge. Hvert av dem har sine egne UFC-treningspartnere og unike trekk du kan lære deg. Til slutt kan du se det hele våkne til liv foran øynene dine med helt nye karrieremilepæler plassert på forskjellige steder i karrieren din, inkludert pressekonferanser, innveiinger og autentiske UFC-programmer, som «Bad Blood» og «UFC Minute», der Megan Olivi er vert.

 

ALT SOM SKAL TIL ER ETT SLAG

  • I motsetning til andre idretter, kan seieren i Octagaon komme i løpet av sekunder. I EA SPORTS UFC 3 bestemmer du selv hvordan du vil slåss og hvordan du vil vinne, med en helt ny pakke spillmoduser designet for raske, morsomme kamper som er perfekte når du vil yppe deg mot vennene dine. Spill Knockout Mode, Submission Shootout og Stand & Bang, eller gi fighterne ubegrenset med utholdenhet i Fight Now Custom. I EA SPORTS UFC 3 har du friheten til å lage og tilpasse reglene til kampen før du kjemper mot vennene dine. Den helt nye Tournament Mode lar deg jakte på retten til å skryte i vennegjengen. I denne modusen prøver du deg mot så mange motstandere som du klarer i elimineringsrunder i utslagsstil med kontinuerlig skade og utmattelse.

 

LAG DITT ULTIMATE DRØMMELAG

  • Ultimate Team™ i EA SPORTS UFC 3 introduserer mer tilpassing, mer strategi og flere samlegjenstander. For første gang kan du kombinere din egen fighter med UFC--fightere fra den virkelige verden, som Conor McGregor, Anderson Silva og Demetrious Johnson, for å sette sammen den ultimate stallen med fightere. Helt ny fighterkjemi lar deg sette sammen spesifikk trekk som gir økninger til fighteren din, noe som igjen gir deg en strategisk fordel. Den nye Ultimate Team Solo Challenges byr på dynamisk oppdatert utfordringer i enkeltspillerdelen som låser opp belønninger i spillet, mens nye Ultimate Team-sett lar deg samle tematiske gjenstander og bytte dem mot gjenstander som har høyere verdi. Det hele er pakket inn i en strømlinjeformet opplevelse med en ny måte å åpne pakker på og ny grafikk som gjør det enklere enn noensinne å bygge ditt helt eget Ultimate Team.

 

Video

Produktfakta

Konsoll Playstation 4 Serie EA Sports
Utgitt 2018 Sjanger Fighting
Aldersgrense 16 Bestillingsnummer 4470UFC3

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie