Call Of Duty Infinite Warfare - Legacy PRO Edition

Playstation 4

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 12-20 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.

 

Includes:

  • Call of Duty: Infinite Warfare

  • Call of Duty: Modern Warfare Remastered
  • Call of Duty: Infinite Warfare Season Pass
  • Call of Duty: Infinite Warfare Bonus Content

 

Call of Duty: Infinite Warfare

Call of Duty: Infinite Warfare går tilbake til seriens røtter med en stor krig og fokus på filmaktig og fengslende militær historiefortelling. Call of Duty: Infinite Warfare tar med spillerne på en uforglemmelig reise fra kamp til kamp, både på jorden og bortenfor vår atmosfære, mot en nådeløs fiendefraksjon som truer måten vår å leve på. Det er krig på enorm skala med minneverdige figurer, vakre nye omgivelser og tradisjonell Call of Duty-action.

Call of Duty: Infinite Warfare er en stor og spennende produksjon med en ny vri på det overlegne spillopplegget som gjorde Call of Duty så populært, og spillet kommer til å gjøre det til et fantastisk år for både fansen og nykommere.

 

Call of Duty: Modern Warfare Remastered*

Call of Duty: Modern Warfare Remastered inneholder historiemodusen og 10 flerspillerkart fra Call of Duty® 4: Modern Warfare.

Et av de mest kritikerroste spillene i historien, Call of Duty 4: Modern Warfare® , er tilbake, remastret i ekte HD med forbedret tekstur, fysikkbasert gjengivelse, HDR-belysning og mye mer for å gi fansen en ny opplevelse på den nye konsollgenerasjonen. Call of Duty 4: Modern Warfare ble utviklet av Infinity Ward, og spillet hevet listen for intens, filmatisk action, og mottok samtidig universell ros som et av tidenes mest innflytelsesrike spill. Spillet tok flere Årets spill-priser og ble en øyeblikkelig klassiker og et globalt fenomen som hevet listen for førstepersons skytespill, og nå vender det tilbake til en ny generasjon med fans.

Gjenopplev den ikoniske historien mens du fraktes rundt på kloden sammen med Capt. Price, Gaz og Soap på kjente og kjære oppdrag som ”All Ghillied Up”, ”Mile High Club” og ”Crew Expendable.” Dessuten kan du slå deg sammen med vennene dine og spille 10 av de ikoniske flerspillerkartene fra onlinemodusen, som omdefinerte Call of Duty ved å introdusere drapsrekker, XP, prestisje og mer i tilpassbare, klassiske flerspillermoduser.

 

*Call of Duty: Modern Warfare Remastered inneholder kun 10 flerspillerkart fra

Det originale Call of Duty: Modern Warfare-spillet.

Produktfakta

Konsoll Playstation 4 Serie Call Of Duty
Utgitt 2016 Sjanger Action
Bestillingsnummer 87858EN