Final Fantasy VII Remake

Playstation 4

699,00 69900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

 verden hersker Shinra Electric Power Company, et mystisk selskap som kontrollerer planetens livskraft – makoenergi. I storbyen Midgar har motstandsbevegelsen Avalanche tatt opp kampen mot Shinra. Leiesoldaten Cloud Strife, et tidligere medlem av Shinras elitestyrker, bestemmer seg for å hjelpe gruppen, ukjent med de episke konsekvensene som venter ham. 

FINAL FANTASY VII REMAKE er en nytolkning av det ikoniske originalspillet som omdefinerte RPG-sjangeren. I den nye versjonen får du oppleve enda mer av spilluniverset og de som hører hjemme der. I tillegg til uforglemmelige figurer og en spennende historie har FINAL FANTASY VII REMAKE et kampsystem som blander action i sanntid med strategisk, kommandobasert slåssing. 

Historien i det første spillet i FINAL FANTASY VII REMAKE-prosjektet tar for seg alt som skjer frem til hovedgruppen flykter fra Midgar. Det første spillet går dypere inn i hendelsene i Midgar enn det originale FINAL FANTASY VII gjorde. Det er et frittstående spill som leveres på to Blu-ray-plater.

Produktfakta
Konsoll Playstation 4 Serie E3 2019
Utgitt 2020 Bestillingsnummer SQEA32.SC.22ST
Video