Logitech G430 - Gaming Headset

PC

699,00 69900
Sendes vanligvis innen 3-5 dager

Hold av-bryteren og volumkontrollen for hånden, for rask og presis lydjustering. Alt er festet til en ekstra lang ledning på x meter.
Du kan høre opptil syv separate lydkanaler, samt kanalen med lavfrekvenseffekter (LFE), kjent som 7.1 surroundlyd. Dolby Headphone-teknologi posisjonerer hver kanal i riktig plassering for å reprodusere innhold for flere kanaler, slik utviklerne hadde tiltenkt.
Øreputene kan vris opptil 90 grader, for en egendefinert passform. Og fordi de kan legges flate, er de mindre utsatt for slitasje ved dagligdags bruk.
Øreputene på G430 er utformet for å være tynnere og lettere, uten at det går utover lydkvaliteten. En lettere, balansert sammensetning betyr at du kan fokusere på spillet. Det kan til og med hende du glemmer at du har på et headset.
Du blir hørt når du vil det, klart og tydelig. Mikrofonen har støyredusering og kan posisjoneres til å kun ta opp stemmen din. Har du ikke lyst til å snakke? Brett den sammen og legg den unna.
Lyd i spillet er ikke en effekt. Det er en avgjørende faktor i spillet. Logitech usb-hodetelefoner omgir deg med hørbar informasjon. Lyden er ren og klar, og inngangen på lydkortet er åpen for høyttalere.

 • KONTROLLERE PÅ LEDNINGEN
  Reguler volumet eller slå av lyden i løpet av få sekunder. Lydkontroller finnes på den 2,3 meter lange ledningen, slik at de alltid er innenfor rekkevidde.
 • DOLBY HEADPHONE 7.1 SURROUNDLYD
  Hør spillet slik utviklerne mener det skal låte. Dolby 7.1-lyden føles som om den omringer deg, som om den kommer fra alle mulige retninger.
 • ROTERENDE ØREKLOKKER
  Øreklokkene kan dreies for å tilpasses, og roteres 90 grader for å legges sammen. Den flate utformingen gjør det enklere å transportere og det er mer komfortabelt å ha det rundt halsen.
 • ØREKLOKKER LAGET FOR SPORT
  G430-øreputer er dekket med stoff som er laget for sportsbruk, og gir komfort selv etter mange timers bruk. Ta av stofftrekket for å vaske det og holde headsettet ved like.
 • LETT UTFORMING
  Fokuser på spillet, ikke på headsettet. G430-øreklokkene er laget for å være slankere og lettere, uten at det går utover lydkvaliteten. Det kan til og med hende du glemmer at du har dem på.
 • MIKROFON MED STØYREDUKSJON
  Bli hørt klart og tydelig uten sjenerende bakgrunnstøy. Juster mikrofonen slik at den kun fanger opp stemmen din.

Video

Produktfakta

Konsoll PC Utgitt 2017
Bestillingsnummer 981-000537

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i