Red Dead Redemption 2 - Ultimate Edition

Playstation 4

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.

Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition gir deg alt det utrolige Story Mode-innholdet fra Special Edition samt ekstra bonuser som gir deg et forsprang ved spilling på nett.

Det eksklusive Story Mode-innholdet inkluderer et bankranoppdrag og gjengskjulested, skimlet svart fullblodshest, talismaner og medaljonger i spillbonuser, spilløkninger, kontantbonuser, rabatter samt «Nuevo Paraiso Gunslinger»-antrekket.

Nettinnholdet omfatter bonusantrekk for onlinefiguren din, rangbonuser, svart og rødbrun fullblodshest, gratis tilgang til Survivor Camp-tema og mer.

Pluss gratis tilgang til ekstra våpen i både Story Mode og på nett.

Inneholder også et eksklusivt Ultimate Edition-kart og en SteelBook til samlingen din.

Forhåndsbestill Red Dead Redemption 2 for å få War Horse og Outlaw Survival Kit:

Denne stilige, jerngrå ardanneren er en krigshest som du alltid kan stole på i kampens hete. Hesten utviser større mot og har bedre utholdenhet enn vanlige hingster, og den holder alltid hodet kaldt. War Horse er tilgjengelig i Red Dead Redemption 2 Story Mode.

«Outlaw Survival Kit» inneholder viktige forsyninger du trenger for å klare deg i villmarken, deriblant gjenstander som fyller på med helse, Deadeye og mer. «Outlaw Survival Kit» er tilgjengelig i Red Dead Redemption 2 Story Mode.


Amerika, 1899. Det ville vesten går mot slutten, og lovens menn er på jakt etter de siste gjenværende bandene. De som ikke overgir seg, må bøte med livet.

Når et ran går fryktelig skeis i byen Blackwater vest i USA, må Arthur Morgan og Van der Linde-banden flykte. Med føderale agenter og nasjonens beste dusørjegere i hælene må banden rane, stjele og kjempe seg over det sentrale Amerikas ulendte terreng for å overleve. Når de interne konfliktene truer med å rive banen i stykker, må Arthur velge mellom sine egne idealer og lojaliteten til banden som oppfostret ham.

Red Dead Redemption 2, fra skaperne av Grand Theft Auto V og Red Dead Redemption, er en storslått historie om livet i Amerika i begynnelsen av den moderne tidsalder.

Video

Produktfakta

Konsoll Playstation 4 Serie Red Dead Redemption
Utgitt 2018 Sjanger Action, Adventure
Aldersgrense 18 Utvikler Rockstar
Bestillingsnummer RDR2UEPS4

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i