Demons Souls

Playstation 5

849,00 84900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Fra PlayStation Studios og Bluepoint Games kommer en ny tolkning av PlayStation-klassikeren Demon’s Souls. Spillet er laget på nytt fra grunnen av med mange forbedringer, og presenterer et tåkefylt, mørkt fantasiland for en helt ny generasjon spillere. Dem som har brynt seg på utfordringene og prøvelsene i Demon's Souls tidligere, kan igjen kjempe mot mørket i fantastisk visuell kvalitet og med utrolig ytelse.

 I jakten på makt utnyttet Boletarias 12. konge, Kong Allant, de eldgamle sjelekunstene og vekket opp en demon fra tidenes opprinnelse: Den gamle.  Etter at Den gamle var påkalt, feide en fargeløs tåke over landet og slapp løs marerittaktige skapninger som tørstet etter menneskesjeler. Dem som ble frarøvet sjelene, mistet forstanden og sto bare igjen med et brennende ønske om å angripe de forstandige som fortsatt var igjen.  

 Boletaria er nå avskåret fra omverdenen, og ridderne som våger å trenge inn i tåken for å frigjøre landet, blir aldri sett igjen. Som en ensom kriger som har trosset den livsfarlige tåken, må du gjennom de tøffeste utfordringene for å få tittelen «Demondreper» og sende Den gamle i dvale igjen.

Video

Produktfakta

Konsoll Playstation 5 Serie Playstation 5
Utgitt 2020 Bestillingsnummer 9812821