Outlast - Trinity

Xbox One

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.

Outlast Trinity til PS4 er en samlepakke som inkluderer både Outlast 2 og den kritikerroste forløperen Outlast samt utvidelsespakken Whistleblower.

 

Outlast er et førstepersons skrekkspill utviklet av Red Barrel Games. Hovedpersonene i Outlast har ingen våpen å forsvare seg med. De må løpe, gjemme seg, eller dø. Deres eneste våpen er et videokamera som brukes til å fange de urovekkende hendelsene gjennom spillet. Videokameraet har også et nattmodus som lar deg navigere deg gjennom mørke områder.

 

  • Outlast 2: Du er Blake Langermann, en kameramann som arbeider med din kone, Lynn. Dere er "gravejournalister" som er villige til å ta risikoer og grave dypt for å avdekke historier ingen andre tør å røre. Dere følger et spor av ledetråder som startet med det tilsynelatende umulige mordet på en gravid kvinne kun kjent som Jane Doe. Undersøkelsene deres har ledet dere flere mil ut i Arizonas ørken, til et mørke så dypt at ingen har klart å sette lys på det, og en korrupsjon så enorm at man blir gal bare av å tenke på det...
  • Outlast: Outlast ble lansert i september 2013, og har siden blitt lastet ned mer enn 4 millioner ganger med en 80% Metacritic score. Mer enn 50 millioner visniger har blitt generert gjennom en lang rekke videoer på Youtube. I de avsidesliggende fjellene i Colorado venter skrekken på Mount Massive Asylum. Det tidligere asylet har operert i hemmelighet, helt til nå. Du er Miles Upshur, en uavhengig journalist som bryter seg inn på området, og avdekker hendelser som balanserer mellom vitenskap og religion, naturlig og noe helt annet. Når han kommer seg innendørs blir det fort klart at hans eneste håp om å rømme er å avdekke de skrekkelige hemmelighetene som gjemmer seg i hjertet av Mount Massive.
  • Outlast Whistleblower: Outlast Whisteblower ble lansert i 2014, og fungerer som forløperen til Outlast. Du er Waylon Park, en IT-ingeniør og mannen som sendte e-posten til Miles på begynnelsen av Outlast. Mens han har arbeidet på Mount Massive har Waylon utviklet en mistillit til vitenskapsfolkene og legene som utfører farlige og uansvarlige forsøk på pasientene sine.  Waylon identifiserer seg med ofrene, og bestemmer seg for å avdekke den råtne kjernen i anlegget.

Video

Produktfakta

Konsoll Xbox One Utgitt 2017
Sjanger Survival Horror Aldersgrense 18
Bestillingsnummer 1000642275