40 Greatest Hits (VIINYL - 2LP - 180 gram) (VINYL)

Hank Williams

349,00 34900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


Disk 1
  1. Move It On Over
  2. A Mansion On The Hill
  3. Lovesick Blues
  4. Wedding Bells
  5. Mind Your Own Business
  6. You're Gonna Change (Or I'm Gonna Leave)
  7. Lost Highway
  8. My Bucket's Got A Hole In It
  9. I'm So Lonesome I Could Cry
  10. I Just Don't Like This Kind Of Living
Disk 2
  1. Long Gone Lonesome Blues
  2. My Son Callls Another Man Daddy
  3. Why Don't You Love Me
  4. Why Should We Try Anymore
  5. They'll Never Take Her Love From Me
  6. Moanin' The Blues
  7. Nobody's Lonesome For Me
  8. Cold Cold Heart
  9. Dear John
  10. Howlin' At The Moon
Disk 3
  1. I Can't Help It (If I'm Still In Love With You)
  2. Hey Good Lookin'
  3. Crazy Heart
  4. (I Heard That) Lonesome Whistle
  5. Baby, We're Really In Love
  6. Ramblin' Man
  7. Honky Tonk Blues
  8. I'm Sorry For You My Friend
  9. Half As Much
  10. Jambalaya (On The Bayou)
Disk 4
  1. Window Shopping
  2. Settin' The Woods On Fire
  3. You Win Again
  4. I'll Never Get Out Of This World Alive
  5. Kaw-Liga
  6. Your Cheatin' Heart
  7. Take These Chains From My Heart
  8. I Won't Be Home No More
  9. Weary Blues From Waitin'
  10. I Saw The Light


Utgitt 1978 Reutgitt 2014
Format VINYL Sjanger Country
Antall disker 1 Antall spor 40
Artist Hank Williams Label Music On Vinyl
Bestillingsnummer MOVLP398