Artisten & Marlene (VINYL - 2 LP)

Janove

349,00 34900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Janove er for de fleste kjent som en av skandinavias mest markante frontfigurer fra tiden med folkekjære Kaizers Orchestra. Sist han stod på scenen var for over tre år siden i september 2013 sammen med gamlebandet som han kaller ”Moderskipet”. Den gangen avsluttet han Kaizerkapittelet med åtte kvelder på rad for over 40 000 publikummere i DNB Arena i Stavanger.

Nå legger han første stein alene med flunkende nytt album og rykende ferskt liveshow med premiere på hjemmebane i Stavanger og Folken fredag 15. mars 2017. Det vil si, helt alene er han ikke. Han har satt sammen et band fra øverste hylle bestående av musikere som Janove selv beskriver slik: ”De er alle gamle venner eller kollegaer som hver og en er helt fantastiske mennesker, musikere og artister. Jeg er 41 år og faktisk yngstemann i dette bandet. Det syns jeg er en taktisk genistrek. I garderoben er jeg han unge lovende som fortsatt er up & coming”. Bandet er: Børge Fjordheim på trommer (Morten Abel, Cloroform, Sivert Høyem), Mattias Hellberg på gitar (Håkan Helstrøm, Soundtrack Of Our Lives), Micke Lohse på piano og orgler (Atomic Swing, Stefan Sundstrøm) og Gulleiv Wee på bass (The September When)

Først singel var den groovy og storslåtte ”Regnbuen Treffer Oss Ikkje Lenger”, som ble sluppet samtidig med en live opptreden på Spellemannshowet januar i 2016. Låten fikk et langt liv på radio med blant annet A-listing på NRK P1 gjennom vinter og vår. Neste låt kom ut sommeren 2016 med den evigaktuelle tittelen; ”Verden Går Til Helvete, Tralala” og kan best beskrives som en rocka club-banger. En skikkelig signaturlåt hvor han på sedvanlig vis blander favorittsjangrene sine. Tredje singelen ”Marlene” (uttales som på fransk; Marlén) kom 23. september 2016. Dette er en klassisk drivende, rockelåt med den typiske visuelle, og ofte surrealistisk drømmende, Janove-poesien. Allsanggaranti. I anledning Janoves konsertlansering i høst, kom det også ut en fjerdesingel. ”Aldri La De Tru De Er Bedre Enn Deg” En gavepakke til fansen i form av en killer live-låt med ingredienser fra det meste vi er vant til fra hans tidligere livehøydepunkter.

Albumet ”Artisten & Marlene” slippes 10. februar 2017 og kommer til å bli utgitt på CD og dobbel vinyl. Kjenner vi Janove rett så kommer både musikken og liveshowet til å holde høyt nivå, og kjenner vi fansen rett så kommer det til å bli både varmt og svett med allsang fra første låt.

Sporliste

Disk 1
 1. Marlene
 2. Verden Går Til Helvete
 3. Spinner For Deg
 4. I Siget
 5. Perler & Svin
Disk 2
 1. Aldri La De Tru De Er Bedre Enn Deg
 2. Et Hjerte Som Sloss
 3. Me Vokser Aldri Opp
 4. Mine Siste Berømte Ord
 5. Om Me Går Ner
Disk 3
 1. Vår Uendelige Sang
 2. Regnbuen Treffer Oss Ikkje Lenger
 3. I Natt Blir Du Fri
 4. Trixing & Fixing
 5. Det Ville Vært En Sensasjon
Disk 4
 1. (blank)

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2017 Format VINYL - 2 LP
Sjanger Rock Antall disker 2
Artist Janove, Janove Ottesen (Kaizers Orchestra) Label Petroleum Records
Bestillingsnummer 0889854065317