Inngår i kampanje

Before Brutality (VINYL - White)

The Dogs

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Let's Start A Riot
  2. Lord Knows, The Fiction Has Worn Out
  3. Who's Gonna Pay
  4. Suicidal Appetite
  5. There Won't Be An Encore
  6. No Pleasant Surprise
  7. Let The Barrel Rest My Head
  8. At The Birth Of A Song
  9. The End Has Begun
  10. Tried To Borrow Some Colours Off Your Rainbow


Utgitt 2019 Format VINYL - White
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist The Dogs
Label Drabant Music Bestillingsnummer DM93LPW