Et Hundeliv (VINYL - 180 gram)

Jokke & Valentinerne

Nytt opplag forventes november/desember 2021
star icon Kommer for salg Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed når varen kan bestilles.
Beskrivelse
Fantastisk reutgivelse av Jokkes andre album, første gang utgitt i 1987. Dette er en oppusset versjon av Et Hundeliv - både på lyd- og coversiden.

Allerede året etter debuten Alt Kan Repareres (1986) var Jokke & Valentinerne på banen med oppfølgeren Et Hundeliv. Som på forgjengeren handlet det i stor grad om festing i hovedstadens upolerte kvartaler, men også denne gang lå det både sårt alvor og spissfindig humor bak den rølpete allsangen. Albumet er en brutalt ærlig tilstandsrapport fra 80-tallets rocke-Oslo, formidlet gjennom en drivende kombinasjon av britisk punk og klassisk pop som var unik for nettopp Jokke & Valentinerne. I 2005 ble "To fulle menn" kåret til tidenes norske poplåt. På Et hundeliv må den dele oppmerksomheten med perler som "Gjeld", "Midt i en drøm", "Spenn" og "Alt kan repareres".

Det har her blitt børstet støv av de originale mastertapene, som deretter har gjennomgått en mastring optimalisert for vinyl. Idealet har vært å være tro mot de originale pressingene, men samtidig tilføre noen av den moderne vinylens idealer om maksimal dynamikk og høy oppløsning. De originale Valentinerne May-Irene Aasen og Håkon Torgersen, så vel som Christopher Nielsen, har vært involvert i arbeidet og satt et uforbeholdent godkjentstempel. Båndene ble funnet trygt bevart hos nasjonalbiblioteket og er deretter behandlet med kjærlig hånd av Thor Legvold hos Sonovo Mastering i Stavanger.

I tillegg det lydmessige er også den originale coverarten godt ivaretatt og har fått en oppussing av Christopher Nielsen.
Produktfakta
Utgitt 1987 Reutgitt 2021
Format VINYL - 180 gram Sjanger Rock
Antall disker 1 Antall spor 13
Artist Jokke & Valentinerne Bestillingsnummer BDSHOPLP013
Sporliste
 1. Plenty
 2. Tida er inne
 3. Midt i en drøm
 4. CIA
 5. Det drypper
 6. Suksess
 7. Sola skinner
 8. Spenn
 9. Gjeld
 10. Alt kan repareres
 11. Et hundeliv
 12. Billa
 13. To fulle menn