Inngår i kampanje
 • Norsk musikk på tilbud

Farvel Slekt Og Venner (VINYL)

Valkyrien Allstars

211,65 21165 Veil. pris 249,00
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 59,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
På sitt fjerde studioalbum viderefører Valkyrien Allstars sitt unike uttrykk i gråsonen mellom det tradisjonelle og det moderne. Gruppa har siden sist gått fra kvintett til kvartett, da felespiller Ola Hilmen har valgt å ta en lengre pause. Bandet består således av Tuva Livsdatter Syvertsen, Erik Sollid, Magnus Larsen og Martin Langlie.

Låtmaterialet på Farvel Slekt Og Venner er i større grad enn tidligere egenkomponert. Fremdeles får vi innslag av tradisjonelle hardingfeleslåtter og gamle skillingsviser, men det er bandets egne tekster og melodier som dominerer albumet. Bandet har, i samarbeid med medprodusent Bugge Wesseltoft, gått grundig til verks og virkelig benyttet seg av mulighetene som finnes i Amper Tone studio (der plata er innspilt med Bård Ingebrigtsen foran miksebordet). Dette er en uhyre gjennomarbeidet plate som har blitt jobbet fram over en periode på ett år. Resultatet bærer preg av kontrastene mellom det store, voldsomme og kakofoniske og det nære, intime og direkte uttrykket som kjennetegner den norske tradisjonsmusikken.

Lydbildet har dessuten blitt utvidet siden forrige utgivelse: Bandets medlemmer spiller flere instrumenter enn før, og både Bård Ingebrigtsen og Bugge Wesseltoft bidrar musikalsk.

Sporliste

 1. Min plass
 2. Kom hjem
 3. La det gå
 4. Dårlig morgenstemning
 5. Vågar du
 6. Mannen som ikke kunne le
 7. Farvel slekt og venner
 8. Harpa
 9. Tussebrureferda på Vossevangen
 10. Grøfter
 11. Folkestadvisa
 12. Jeg lagde meg så silde

Produktfakta

Utgitt 2014 Format VINYL
Sjanger Folkemusikk Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Valkyrien Allstars
Bestillingsnummer HO7275