Gode Liv (VINYL)

Stein Torleif Bjella

349,00 34900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt fra 59,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Tre år har gått siden Stein Torleif Bjella slapp sitt tredje soloalbum, Heim for å døy –en målrettet og tilsynelatende endelig reise gjennom et musikalsk landskap fullt av motbakker og store djup, overhengende melankoli og underliggende komikk, små kriser og monumentale viser. 7. oktober 2016 er Bjella tilbake med fjerdealbumet, Gode Liv

Endelig er han heime, og visekunstneren fra Ål lever i beste velgående, heldigvis. Det samme gjør melodiene, historiene og formidlingsevnen. For selv om man lever godt der oppe ved Langfjella, er ikke kjærligheten noen spøk der heller. Like lite som i tettbygde strøk. En oppfølgingsprat følger. Firbeinte venner og stjernepar. Dager som krymper, og etableringsfaser som stadig blir lengre.

Gode Liv består av elleve nye låter som er spilt inn på Otterøya utenfor Namsos, i fjøset til bassist Eirik Øien. Akkurat som før er all tekst og musikk skrevet av Bjella selv. Med seg har han ellers et musikalsk stjernelag bestående av Geir Sundstøl, Kjetil Møster, Kenneth Kapstad, Erik Sollid, Martin Langli, Marita Igelkjøn og Bård Ingebrigtsen. Sistnevnte har også produsert albumet.

Produktfakta
Utgitt 2016 Format VINYL
Sjanger Rock, Viser Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Stein Torleif Bjella
Label Heime Med Hund/Ramalama Bestillingsnummer 7070925094418
Sporliste
 1. Du tok feil
 2. Nordnorske kjærleiksdikt
 3. Alt rundt er det samma
 4. To måna utta regn
 5. Blomen
 6. Etableringsfasen
 7. Dreng
 8. Oppfølgingsprat
 9. Stjernepar
 10. Liv
 11. Utover Øvre-Ål

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også