Infections Of A Different Kind - Step 1 (VINYL - Magenta)

Aurora

Nytt opplag forventes høsten 2021
star icon Kommer for salg Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed når varen kan bestilles.
Beskrivelse

Infections Of A Different Kind – Step 1 var første del av et todelt album fra AURORA som kom i 2018

Om albumet sa AURORA:
“Den gir en dypere forståelse av hvem jeg er og hva jeg vil musikken skal gjøre. Denne platen har vært veldig gøy å lage og jeg har følt meg veldig tilfredsstilt som låtskriver og produsent”, “Det handler om de mange, mange sidene ved det å være menneske. Om hvordan vi sårer og elsker. Det handler om å først være en kriger for deg selv slik at du kan bli en kriger for de som ikke enda har blitt det”

De nye sangene – som ble spilt inn i studioet La Fabrique i Sør-Frankrike – spenner tematisk fra det personlige til det politiske, med alt fra tragedie historier om kjærlighet og død til miljøvern og andre politiske ståpunkt på menyen.

«Dette er sanger jeg håper folk kan finne trøst i, men som også stiller spørsmål om verden. Siden verden er så kaotisk, er det lett å glemme at den er tryggere en den noen gang har vært. Så jeg ønsker at vi skal se alt som faktisk har blitt bedre slik at vi vet at det er håp og at det vi gjør betyr noe» sier AURORA om følelsene som virvles opp i disse nye låtene.

«Jeg tror det er bra for oss. Å være litt sinte. Et type sinne som holder deg våken og som minner deg på den kraften du bærer i deg. I dagens populær-musikk så er det mye musikk uten tyngde. Kanskje fordi vi trenger en pause? Eller fordi vi trenger å danse? Men jeg tror det er kommet en tid der vi har lyst til å bry oss. Og jeg er glad for å kunne skrive musikk som folk hører på med åpne hjerter»

Platen er produsert av AURORA med hjelp av den norske Askjell Solstrand og den britiske duoen MyRiot [London Grammar, Rae Morris]. Blant de som er med på å forme hennes særegne, fortryllende sound er Trondheim Symfoniorkester, Florence and the Machine-harpist Ruth Potter, en cellokvartett og det 32 mann sterke Oslo Fagottkor som er med på låtene «Churchyard» og «It happened quiet».

Produktfakta
Utgitt 2018 Reutgitt 2021
Format VINYL - Magenta Sjanger Pop
Antall disker 1 Antall spor 8
Artist Aurora Bestillingsnummer 0194397039719
Sporliste
  1. Queendom
  2. Forgotten Love
  3. Gentle Earthquakes
  4. All Is Soft Inside
  5. It Happened Quiet
  6. Churchyard
  7. Soft Universe
  8. Infections Of A Different Kind