Keep On Keeping On: Curtis Mayfield Studio Albums 1970-1974 (VINYL - 4LP)

Curtis Mayfield

999,00 99900
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 59,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


Disk 1
  1. (Don't Worry) If There's Hell Below We're All Going To Go [Remastered]
  2. The Other Side Of Town (Remastered)
  3. The Makings Of You (Remastered)
  4. We The People Who Are Darker Than Blue (Remastered)
  5. Move On Up (Remastered)
  6. Miss Black America (Remastered)
  7. Wild And Free (Remastered)
  8. Give It Up (Remastered)
Disk 2
  1. Get Down (Remastered)
  2. Keep On Keeping On (Remastered)
  3. Underground (Remastered)
  4. We Got To Have Peace (Remastered)
  5. Beautiful Brother Of Mine (Remastered)
  6. Now You're Gone (Remastered)
  7. Love To Keep You In Mind (Remastered)
Disk 3
  1. Back To The World (Remastered)
  2. Future Shock (Remastered)
  3. Right On For The Darkness (Remastered)
  4. If I Were Only A Child Again (Remastered)
  5. Can't Say Nothin' (Remastered)
  6. Keep On Trippin' (Remastered)
  7. Future Song (Love A Good Woman, Love A Good Man) [Remastered]
Disk 4
  1. Ain't Got Time (Remastered)
  2. Sweet Exorcist (Remastered)
  3. To Be Invisible (Remastered)
  4. Power To The People (Remastered)
  5. Kung Fu (Remastered)
  6. Suffer (Remastered)
  7. Make Me Believe In You (Remastered)


Utgitt 2019 Format VINYL - 4LP
Sjanger Soul Antall disker 4
Antall spor 29 Artist Curtis Mayfield
Label Rhino Bestillingsnummer 0603497855797