Onkl P & De Fjerne Slektningene (VINYL)

Onkl P & De Fjerne Slektningene

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
I midten av januar 2014 debuterte OnklP & De Fjerne Slektningene, populært kalt Slekta, med singlen "Panderosa". Deretter fulgte to konserter under Bylarm, en sjutommer med låten "Gæærn" på B-siden, slippet av den offisielle andresingelen "Myk Landing", bekreftet booking til flere av landets største festivaler og en omfattende norgesturné sammen med Oslo Ess - før de her albumdebuterer med selvtitulerte (og kritikerroste, bl.a. 6 i Dagbladet) OnklP & De Fjerne Slektningene.

Bak i en røykfull nightliner, et sted mellom Zurick og København, oppsto ideen om OnklP & De Fjerne Slektningene. Et vellykket samarbeid mellom OnklP og Oslo Ess ga gutta smaken på å skape mer musikk og flere røverhistorier. Med produsent/gitarist Johan Larsson, trommis Tommy Manboy (Turboneger), bassist/vokalist Knut Oscar Nymo (Oslo Ess), gitarist/vokalist Åsmund Lande (Oslo Ess), keyboardist Simen Stensland og rapper OnklP var line-up-en komplett. Slekta leverer en beinhard hybrid av rap og melodiøse rock-elementer som ikke har blitt gjort før. Temaer som kjærlighet, dop, død og en liten anelse håp rullet sammen til en tjukk sigar og røyka på bakrommet.

Produktfakta
Utgitt 2014 Format VINYL
Sjanger Hip Hop Antall disker 1
Antall spor 8 Artist Onkl P & De Fjerne Slektningene
Bestillingsnummer 3787298
Sporliste
Disk 1
  1. Kjellern
  2. Panderosa
  3. En til
  4. Gæærn
Disk 2
  1. Myk Landing
  2. Dem
  3. Tinghus blues
  4. Slekta skjorte