Sarah Vaughan Sings George Gershwin (USA-import) (VINYL - 2LP)

Sarah Vaughan

449,00 44900
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 59,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Utgitt 1958 Reutgitt 2018
Format VINYL - 2LP Sjanger Jazz
Antall disker 2 Antall spor 22
Artist Sarah Vaughan Bestillingsnummer VRVB002751501.1
Disk 1
  1. Isn't It A Pity?
  2. Of Thee I Sing
  3. I'll Build A Stairway To Paradise
  4. Someone To Watch Over Me
  5. Bidin My Time
  6. The Man I Love
  7. How Long Has This Been Going On?
  8. My One And Only (What Am I Gonna Do?)
  9. Lorelei
  10. I've Got A Crush On You
  11. Summertime
Disk 2
  1. Aren't You Kinda Glad We Did?
  2. They All Laughed
  3. Looking For A Boy
  4. He Loves And She Loves
  5. My Man's Gone Now
  6. I Won't Say I Will But I Won't Say I Won't
  7. A Foggy Day
  8. Let's Call The Whole Thing Off
  9. Things Are Looking Up
  10. Do It Again
  11. Love Walked In