Sexual Harassment (VINYL)

Turboneger

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Frakt 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
De denimkledde er tilbake. Som en forretningsmann som gnir seg inntil deg på et fullstappet pendlertog i rushtiden, presenterer kultheltene og deathpunk-gudene i Turboneger noe de har førstehånds kjennskap til - Sexual Harassment.

Fem år etter forgjengeren Retox fra 2007 markerer veteranene Euroboy, Happy-Tom og Rune Rebellion starten på en ny æra. Med eminente Tony Sylvester (alias Duke Of Nothing) bak mikrofonen, dynamoen Tommy Manboy bak trommene og anført av den smittsomme singlen "You Give Me Worms", er Turboneger større, mektigere og mer hårete enn på lenge. Sexual Harassment har røtter i hardcore punk og 1980-tallets alternative musikk, i riffene til The Stones og The Stooges, i glitterrock på platåsko og spektakulært radiovennlig tyggismusikk fra … vel, fra når som helst. Resultatet er umiskjennelig Turboneger: et 32 minutter langt elektrisk støt.

Albumet ble innspilt av Gus Oberg i New York-studioet Electric Lady i januar 2012. Produksjonen er ved Matt Sweeney, mens miksen ble gjort i Malabar Studio i Oslo av Nick Terry.

Sporliste

  1. I Got A Knife
  2. Hello Darkness
  3. Shake Your Shit Machine
  4. TNA (The Nihilistic Army)
  5. Mister Sister
  6. Dude Without A Face
  7. Buried Alive
  8. Tight Jeans, Loose Leash
  9. Rise Below
  10. You Give Me Worms

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2012 Format VINYL
Sjanger Punk Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Turboneger
Label Scandinavian Leather Recordings Bestillingsnummer 3706300