Songs For Young Lovers (VINYL)

Frank Sinatra

149,00 14900
Sendes vanligvis innen 21-30 dager


  1. Lean Baby
  2. I've Got The World On A String
  3. Don't Worry 'Bout Me
  4. South Of The Border
  5. My One & Only Love
  6. From Here To Eternity
  7. The Girl Next Door
  8. My Funny Valentine
  9. A Foggy Day
  10. Like Someone In Love
  11. I Get A Kick Out Of You
  12. Little Girl Blue
  13. They Can't Take That Away From Me
  14. Violets For Your Furs


Utgitt 1954 Format VINYL
Sjanger Jazz Antall disker 1
Artist Frank Sinatra Label Dol
Bestillingsnummer DOS650H