Songs (VINYL - 2LP - 180 gram)

Bugge Wesseltoft

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Frakt 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
To år etter lekne Playing (2009) følger Bugge Wesseltoft opp med Songs, et nydelig album bygget over samme musikalske lest som den akustiske juleklassikeren It's Snowing On My Piano fra 1997. De elleve sporene på Songs glitrer med standard pianojazz på sitt ypperste - vinterlig og høytidsstemt, men definitivt også velegnet til lytting utenom julen.

På sitt fjerde soloalbum kaster Wesseltoft et nytt og følsomt blikk på sangene og komposisjonene som har bidratt til å forme ham som artist. Hans coverversjoner av standardlåter fra 1930-tallet klarer kunsten å fange ånden til originalene og samtidig tilføre noe nytt, med spontane og ofte uventede arrangementer.

Bugge Wesseltoft er kjent som en innovatør i skjæringspunktet mellom ulike musikalske sjangre. Med Songs minner han oss på at han først og fremst er en fremragende pianist som kan gripe et musikkstykke og gjøre det til sitt eget. Dette er et album som gjenoppliver forestillingen om at en ensom figur foran et flygel fortsatt har mye å melde - selv i vår teknologifikserte verden.

Sporliste

  1. Chicken Feathers
  2. Darn That Dream
  3. How High The Moon
  4. Lament
  5. Like Someone In Love
  6. Moon River
  7. My Foolish Love
  8. We'll Be Together Again
  9. When I Fall In Love
  10. Giant Steps

Produktfakta

Utgitt 2011 Reutgitt 2012
Format VINYL - 2LP - 180 gram Sjanger Jazz
Antall disker 1 Antall spor 10
Artist Bugge Wesseltoft Label Jazzland Recordings
Bestillingsnummer 2798573