Spindelvevriff (VINYL)

Janove

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

"Jeg elsker å spille piano. Jeg elsker å spille gitar. Jeg elsker å spille orgel.

Jeg bestemte meg derfor i fjor høst for å komponere en EP i soloformat og spille de ulike instrumentene selv. På denne måten vil jeg presentere låtene i sin reneste form slik de ble komponert, enten på gitar eller tangenter.

Spindelvevriff er blitt et gjennomgående renere album sammenlignet med mine tidligere mer energiske utgivelser. Her er syv låter i sin enkleste form, nedstrippet, akustisk, på piano eller gitar, slik de ble født, før de blir arrangert ut til rock, pop eller annen musikalsk sjanger.

Johnny Cash sier den rene, opprinnelige og nykomponerte låtversjonen er den egentlige ferdige låten. De siste årene ga han derfor ut sin musikk i demoversjon. Bob Dylan derimot sier den ferdige låten ikke eksisterer og gir stadig ut nye versjoner av sine låter. Jeg kan forstå dem begge to og på dette albumet gjør jeg også begge deler. Fem av låtene er som på demo, mens to av låtene er omarrangert fra tidligere versjoner.

I prosessen med å lage albumet har jeg åpnet noen nye personlige dører. I det jeg bestemte meg for å vise låtene i dette nakne formatet ble jeg samtidig inspirert til å følge opp med like nakne og personlige tekster. Dette formatet har gjort at jeg har lett dypere etter både tekst og melodi, for å være sikker på at jeg tør å la låtene stå alene uten staffasje. Jeg har kjent på ønsket om å formidle tekst personlig og direkte til lytteren og har i dette ønsket funnet et nytt sted å hente inspirasjon fra. Det har krevd noen runder med refleksjon og mer mot enn jeg var forberedt på, men det har kjentes som at tiden var moden, og tekstene kom naturlig etter hvert som melodiene ble til. Resultatet er bl.a en låt til noen av mine nære venner som bærer så alt for mye på sine skuldre. Jeg skriver også til min sønn som i disse dager flytter hjemmefra med alt det fører med seg av tanker for en far.


Jeg håper det er ord som kan gi mening til den som lytter."

-Janove

Sporliste

  1. Spindelvevriff
  2. En Større Dag
  3. Bak En Sky Heim
  4. Scenario
  5. Et Hjerte Som Sloss
  6. Marlene
  7. En Til Som Deg

Produktfakta

Utgitt 2018 Format VINYL
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 7 Artist Janove
Label Petroleum Records Bestillingsnummer 0190758766812