Stopp! (Siste Skive Fra Graven) (VINYL - 3LP - 180 gram)

Joachim Nielsen

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
På det som ville vært Joachim Nielsens 50-årsdag, 8. september 2014, ser et fantastisk prosjekt dagens lys. Jubileumsboksen Stopp! består av 3 LP-er (180 gram) med tilsammen 41 tidligere uutgitte spor fra 1978-1999, innspilt både solo, med Valentinerne og med Tourettes. I tillegg til vinylene følger det med en dobbel CD (samme musikk som på LP) og dessuten en DVD med musikkvideoer og eksklusive konsertopptak. Som om ikke det var nok: Her er også et fyldig hefte med bilder av konsertplakater, flyere, anekdoter og bilder - og selvsagt tegneserier signert Christopher Nielsen.

JEPS (Jokkes eget plateselskap) og Nasjonalbiblioteket har samarbeidet tett om å sikre timevis av uutgitt musikk fra hele Joachim Nielsens karriere. Prosjektet ble en realitet ved hjelp av kronerulling fra fansen, og med god hjelp av fans, samlere, familie og medmusikanter lyktes man i å samle inn rundt 700 sanger, timevis med videoopptak, flere håndskrevne tekster og andre objekter som med uvurderlig hjelp av Nasjonalbiblioteket blir digitalisert og tatt vare på. Prosjektlederne Øivind Hagen og Børt Erik Skræi har på vegne av JEPS stått i spissen for innsamlingen, og det beste og mest interessante av alt materialet utgis her i jubileumsboksen Stopp! (Siste Skive Fra Graven).

Produktfakta

Utgitt 2014 Format VINYL - 3LP - 180 gram
Sjanger Rock Antall disker 1
Artist Joachim Nielsen, Jokke & Valentinerne, Jokke & Valentinerne Med Tourettes, Jokke Med Tourettes Label JEPS/Big Dipper
Bestillingsnummer JEPS2014

Anmeldelser